«Μετάνιωσε ο Νάτσο Βιδάλ που δεν πήγε στον Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
«Μετάνιωσε ο Νάτσο Βιδάλ που δεν πήγε στον Ολυμπιακό»

bet365

Ισπανικά ρεπορτάζ υποστηρίζουν πως ο Νάτσο Βιδάλ έχει μετανιώσει που δεν έκλεισε στον Ολυμπιακό τον Γενάρη και πως τώρα ο Ισπανός ακραίος μπακ ψάχνεται να φύγει από την ομάδα της Βαλένθια.

Ο 23χρονος μπακ μετάνιωσε - όπως αναφέρουν οι Ισπανοί - που δεν πήγε στον Ολυμπιακό τον Γενάρη και ενώ για να μείνει στην ομάδα της Βαλένθια απέρριψε και άλλες ομάδες από Α' και Β' κατηγορίας Ισπανίας και άλλες κρούσεις εκτός της χώρας. Τώρα όμως ο Νάτσο Βιδάλ, που αγωνίζεται και στα 2 άκρα της άμυνας, βλέποντας πως δεν παίρνει ούτε καν επαρκή χρόνο συμμετοχής έχει τάσεις φυγής και ψάχνεται για τα καλά για αποχώρηση. Είτε σε παλιούς... μνηστήρες του είτε σε ομάδες που έχουν ασχοληθεί ξανά μαζί του. Πέραν του Ολυμπιακού στην Ισπανία αναφέρεται και η Λεγανιές για τον Βιδάλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα