Ο Πούκι, ο Κόντε και οι άλλοι…

Ο Πούκι, ο Κόντε και οι άλλοι…

bet365

Τι ακριβώς ισχύει στο θέμα του επιθετικού που αναζητά ο ΠΑΟΚ και περιμένοντας την απάντηση του Τέεμου Πούκι, που παραμένει ο Νο1 μεταγραφικός στόχος. Όχι, όμως για πολύ…

Ο Τέεμου Πούκι και η πλευρά του Φινλανδού επιθετικού δεν απάντησε ούτε σήμερα στην πρόταση του ΠΑΟΚ, που έχει δώσει μια διορία, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει και για πολύ ακόμη την απάντηση του 28χρονου επιθετικού.

Από εκεί και πέρα οι «ασπρόμαυροι» είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν και τις υπόλοιπες λύσεις και τους παίκτες που έχουν προκριθεί και ακολουθούν στη μεταγραφική λίστα για τη θέση του επιθετικού.

Ας μην ξεχνάμε ότι σε έξι μέρες ξεκινάει η νέα σεζόν και ο ΠΑΟΚ έχει αυτή την στιγμή μόλις έναν επιθετικό, τον Ευθύμη Κουλούρη, με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να είναι στη Ρωσία με την αποστολή της εθνικής Σερβίας.

Η υπόθεση του Πέδρο Κόντε επανέρχεται στο προσκήνιο για το «Δικέφαλο». Ένα θέμα, που όλο αυτό το διάστημα έχει μείνει στην άκρη, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να γνωρίζει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Κόντε, αλλά να «πατάει» πάνω στη ρήτρα (800.000 ευρώ) και να περιμένει, όπως και ο Ισπανός επιθετικός, να γίνει η επόμενη κίνηση από την πλευρά των κυπελλούχων Ελλάδας. Κάτι που από τη Δευτέρα (18/6) μπορεί να πάρει και επίσημη μορφή.

Εκτός από τον Πούκι και τον Κόντε οι «ασπρόμαυροι» έχουν κοιτάξει και άλλες περιπτώσεις επιθετικών. Σ’ ότι αφορά τον Παραγουανό φορ (με κροατικό διαβατήριο) Ντάριο Λεσκάνο πριν λίγες μέρες ο αθλητικός διευθυντής της Ινγκλοσταντ (με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2020), Αντζελο Φουρ, υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει συγκεκριμένη προσφορά από κανέναν για τον Λεσκάνο, αλλά μόνο κάποια “χαλαρά αιτήματα” ομάδων και τίποτα περισσότερο…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα