Επιμένουν στο Νησί για Μάρκοβιτς και Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Επιμένουν στο Νησί για Μάρκοβιτς και Ολυμπιακό

bet365

Στην Αγγλία επιμένουν οι πληροφορίες και τα ρεπορτάζ ότι η Λίβερπουλ επιδιώκει στο να βοηθήσει τον Ολυμπιακό για την υπόθεση του Λαζάρ Μάρκοβιτς και πως μπορεί να πιάσει άμεσα Λιμάνι.

Για τον 24χρονο εξτρέμ από την Σερβία στο Νησί συνεχίζουν να υπογραμμίζουν ότι μπορεί να κλείσει στους Πειραιώτες. Στέκονται στις πολύ καλές σχέσεις των Λίβερπουλ - Ολυμπιακού και ότι οι Reds δείχνουν θετική διάθεση για να βοηθήσουν στο τελικό deal. Ο Λαζάρ Μάρκοβιτς πέρυσι αγωνιζόταν ως δανεικός στην Άντερλεχτ. Τόσο σε Αγγλία όσο και σε Σερβία εμμένουν στο να δίνουν βάσιμες και πολύ σοβαρές πιθανότητες στον Ολυμπιακό για τον παίκτη.

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα