Τα εργομετρικά του Σαββάτου στον Ολυμπιακό

Τα εργομετρικά του Σαββάτου στον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Τα εργομετρικά του Σαββάτου στον Ολυμπιακό

bet365

Το πρώτο γκρουπ των παικτών του Ολυμπιακού πέρασε το Σάββατο από τα απαιτούμενα εργομετρικά τεστ και ότι άλλο απαιτήθηκε παρουσία και του νέου εργοφυσιολόγου - διατροφολόγου Δρ. Ερνάνι.
Το πρώτο γκρουπ είχε τους Ανδρέα Γιαννιώτη, Λευτέρη Χουτεσιώτη, Δημήτρη Σκαφίδα, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Μπιόρν Ένγκελς, Δημήτρη Νικολάου, Γιάγκος Βούκοβιτς, Κωνσταντίνο Τσιμίκα, Αλεξίς Ρομαό, Μαντί Καμαρά, Θανάση Ανδρούτσο, Φελίπε Πάρντο, Μάρκο Μάριν, Μάριο Βρουσάι και Νίκο Βέργο.
Όσοι δεν περνούν εργομετρικά έχουν off. Την ίδια διαδικασία θα ακολουθήσει, το πρωί της Κυριακής (17/6), το δεύτερο γκρουπ των «ερυθρόλευκων» παικτών και ενώ από την Δευτέρα (18/6) αρχίζουν οι διπλές προπονήσεις στο Προπονητικό Κέντρο στον Ρέντη. Οι ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών υποβάλλονται στο νοσοκομείο «Metropolitan» και τα εργομετρικά στο υπερσύγχρονο Π.Κ. στον Ρέντη. Ο Δρ. Ερνάνι - που ως γνωστόν είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει πλαισιώσει το team του Ολυμπιακού για την θέση του εργοφυσιολόγου - διατροφολόγου και έτσι ώστε να είναι ο πλέον αρμόδιος για την διατροφή και το πρόγραμμα των αθλητών - ήταν παρών σε όλη την διαδικασία. Το γκρουπ που πέρασε το Σάββατο εργομετρικά θα έχει off την Κυριακή (σ.σ. όπως είχε off το Σάββατο το κυριακάτικο γκρουπ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα