Ισπανική επιβεβαίωση για τον Κουεγιάρ, πιθανό να κλείσει άμεσα!

Ισπανική επιβεβαίωση για τον Κουεγιάρ, πιθανό να κλείσει άμεσα!

Δημήτρης Τομαράς
Ισπανική επιβεβαίωση για τον Κουεγιάρ, πιθανό να κλείσει άμεσα!

bet365

Επιβεβαίωση από την Ισπανία για το θέμα του Κουεγιάρ που ανέδειξε και έγραψε από χθες το Gazzetta και με την επισήμανση πως μπορεί ο κίπερ αυτός να κλείσει άμεσα!
Μία ημέρα μετά η AS με πλήρες ρεπορτάζ της επιβεβαιώνει το θέμα, αναφέρει πως ήδη υπάρχει κρούση και ότι ο 34χρονος Ισπανός τερματοφύλακας μπορεί να κλείσει άμεσα στους Πειραιώτες με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στις προσεχείς ημέρες. Υπάρχει η περίπτωση και σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Ολυμπιακός να δώσει ένα μικρό ποσό... αποζημίωσης στην Λεγανιές καθώς το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το 2019 και να τον κλείσει έτσι. Σημαντικό επίσης ρόλο παίζει ότι ο Κουεγιάρ εκπροσωπείται από το ίδιο γραφείο με τον Γκερέρο οπότε για τον Ολυμπιακό υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας ενώ παρά τις... προστριβές του agent του Ισπανού φορ με την Λεγανιές ο Ολυμπιακός έχει καλές σχέσεις με τον σύλλογο της Ιβηρικής.
ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΚ Ο ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΡΟΜΠΕΡΤΟ...
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Μαρτίνς έχει ήδη δώσει το ΟΚ για αυτήν την κίνηση. Στον Ολυμπιακό εξάλλου έχουν τις πολύ καλές μνήμες από την περίοδο με τον Ισπανό Ρομπέρτο κάτω από τα γκολπόστ και βλέπουν στο πρόσωπο του Κουεγιάρ έναν κίπερ που έχει κάνει μία καλή σεζόν και μπορεί να βοηθήσει για τα καλά. Θυμίζουμε πως εφόσον κλείσει οριστικά θα είναι ο 2ος κίπερ πίσω από τον Γιαννιώτη και ο Χουτεσιώτης θα είναι 3ος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα