Οι παρόντες στον Ρέντη, τα ερωτηματικά και οι εκτός πλάνων...

Οι παρόντες στον Ρέντη, τα ερωτηματικά και οι εκτός πλάνων...

Gazzetta team
Οι παρόντες στον Ρέντη, τα ερωτηματικά και οι εκτός πλάνων...

bet365

Ο Αντρέ Μαρτίνς εξακολουθεί να είναι σε status αποχώρησης από τον Ολυμπιακό. Ο Σεμπά θα προπονείται μέχρι νεωτέρας ενώ off θα παραμείνουν μέχρι να φύγουν και τυπικά οι Ταχτσίδης, Οφόε και Εμενίκε. Ποιοι πήγαν Ρέντη.
Στον Ρέντη εμφανίστηκαν την Παρασκευή για την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας οι Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σκαφίδας, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Κούτρης, Μανθάτης, Μάνος, Νικολάου, Σάλιακας, Σιώπης, Τσιμίκας, Βρουσάι, Βέργος, Σεμπά, Καμαρά, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Βούκοβιτς, Πάρντο, Ρομαό και Μάριν. Μάλιστα οι Μάριν και Βούκοβιτς ταξίδεψαν μαζί στην Ελλάδα (σ.σ. ήταν μαζί στον γάμο του Γερμανού άσου). Στον Ρέντη επρόκειτο να βρεθούν και οι Μπουχαλάκης & Ξύδας. Θυμίζουμε πως ακόμα ο Κούτρης έχει θέμα τραυματισμού ενώ για το Ζέεφελντ ίσως ακολουθήσει την ομάδα και ο Νικόλης, αριστερό μπακ που είναι γεννημένος το 2002 και έγινε φέτος επαγγελματίας.
Από τα παραπάνω ονόματα αβέβαιοι και ερωτηματικά συνεχίζουν να είναι οι Μπουχαλάκης, Βέργος, Σεμπά, Πάρντο, Βούκοβιτς και Ένγκελς. Ο Γκερέρο αν και αρχικά υπήρχε η πληροφορία πως θα ήταν εδώ έχει ήδη περάσει τα σχετικά τεστ ενώ λόγω του ότι το συμβόλαιό του έχει ισχύ από 1η Ιουλίου για το τυπικό της υπόθεσης και λόγω των προβλημάτων που επιχείρησε να προκαλέσει η Λεγανιές θα ενσωματωθεί πιο μετά με τη ομάδα. Ως προς τους εκτός πλάνων υπάρχει η πληροφόρηση πως στις 25 ή 26 Ιουνίου θα αρχίσουν χωριστό πρόγραμμα από την υπόλοιπη ομάδα και ίσως με την εποπτεία του Βούζα που διαρρέεται ότι δεν θα μείνει στον πάγκο της Κ-20. Σε αυτό το γκρουπ μεταξύ άλλων θα είναι οι Οφόε, Ταχτσίδης, Αντρέ Μαρτίνς (σ.σ. ο Πορτογάλος υπήρχε περίπτωση να βρεθεί και αυτός στον Ρέντη αλλά είναι για να λέει... αντίο), Ιγκόρ, Τόλι, Γούτας, Μαρτίνες, Ξύδας, Λάτσι, Καραμάνος και άλλοι ίσως και από την Κ-20. Από τους παίκτες που αναφέρονται βέβαια οι Βέργος, Καραμάνος και Αντρέ Μαρτίνς και ακόμα και ο Ταχτσίδης μπορεί να αποδεσμευτούν τελείως. Για τον Πορτογάλο μέσο εξακολουθεί να ισχύει πως είναι σε καθεστώς αποχώρησης. Ο Αντρέ Μαρτίνς εξάλλου έχει επαφές με ομάδες από Πορτογαλία, Τουρκία και ακόμα και Ισραήλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα