Μια εβδομάδα μετά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συγχαίρει τον Γιαννακόπουλο!

Μια εβδομάδα μετά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συγχαίρει τον Γιαννακόπουλο!

Gazzetta team
Μια εβδομάδα μετά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συγχαίρει τον Γιαννακόπουλο!

bet365

Μερικά πράγματα μπορούν να συμβούν μόνο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός του Γιάννη Αλαφούζου. Όπως η συγχαρητήρια ανακοίνωση μία εβδομάδα μετά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Την ημέρα που ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός γύριζε σελίδα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκίνησε την κόντρα για την σύμβαση των δυο πλευρών αντί να συγχαρεί τον Δημήτρη Γιαννακοπουλο για την ανάληψη της προεδρίας στην μάνα του λόχου.

Κάτι που έγινε σήμερα, δηλαδή μια βδομάδα μετά την εκλογή
"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συγχαίρει για την ανάληψη των καθηκόντων του το νέο διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού Α.Ο υπό την προεδρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και στο σημαντικό έργο που αναλαμβάνει, όπως και στα υπόλοιπα μέλη του νέου ΔΣ. Εύχεται σε όλους καλή και δημιουργική θητεία ''

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα