Τα έργα στο ARIS SPORTS CENTER

Τα έργα στο ARIS SPORTS CENTER

Gazzetta team
Τα έργα στο ARIS SPORTS CENTER

bet365

Ο Άρης βρίσκεται σε περίοδο ριζοσπαστικών αλλαγών σε επίπεδο εγκαταστάσεις και στο πλαίσιο αυτό ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη έργα… ανοικοδόμησης στο «Δασυγένειο» στο Νέο Ρύσιο.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Το αθλητικό κέντρο της ομάδας βρίσκεται σε κακή κατάσταση και κατόπιν απόφασης του Θόδωρου Καρυπίδη, ήδη ξεκίνησαν τα έργα τα οποία αποσκοπούν στη δημιουργία αθλητικού κέντρου σε σύγχρονο πρότυπα. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, Βαγγέλης Παντζαρτζίδης, που ανέλαβε τα έργα αναφέρθηκε στις εργασίες που θα γίνουν. «Έχει αποφασιστεί να γίνει ένα λίφτινγκ στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου και να δημιουργηθεί επιπλέον χώρος 250 τετραγωνικών πίσω. Είναι εντολή του Θόδωρου Καρυπίδη η δημιουργία εστιατορίου, αιθουσών ψυχαγωγίας και ξεκούρασης των αθλητών αλλά και χώροι αποθεραπείας», σημείωσε.

Η δαπάνη θα ξεπεράσει τα 200.000 ευρώ και όπως σημείωσε ο κ. Παντζαρτζίδης… «μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια εγκατάσταση η οποία δεν είναι δική του κι έτσι δεν μπορεί να κάνει πολλά. Έχουμε ξεκινήσει μια μελέτη σε περίπτωση που το ακίνητο έρθει στα χέρια του Θόδωρου Καρυπίδη ώστε να γίνει ολική και ριζική ανακαίνιση. Παράλληλα, έχουμε σχεδιάσει με αρχιτεκτονικό γραφείο του εξωτερικού, μια μελέτη για ανέγερση προπονητικού σε δεύτερη φάση για να είμαστε έτοιμοι. Αυτά ζητήθηκαν και αυτά ετοιμάζουμε».

Το πλάνο των εργασιών περιλαμβάνει την ανακαίνιση των αποδυτηρίων, δημιουργία πλήρως εξοπλισμένου γυμναστηρίου κι άλλων χώρων. Σε ότι αφορά το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, ο Βαγγέλης Παντζαρτζίδης υποστήριξε ότι «φιλοδοξώ ότι θα είμαστε έτοιμοι μια εβδομάδα μετά την έναρξη της προετοιμασίας. Δεν θέλω να βιαστούμε, είναι ένα μεγάλο έργο και πρέπει να γίνει σωστά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα