«Ο Βέρνμπλουμ κάνει τα πάντα στο γήπεδο»!

«Ο Βέρνμπλουμ κάνει τα πάντα στο γήπεδο»!

Gazzetta team
«Ο Βέρνμπλουμ κάνει τα πάντα στο γήπεδο»!

bet365

O Τόμπιας Χάισεν σκιαγράφησε το προφίλ του Πόντους Βέρνμπλουμ, καθώς γνωρίζει άριστα τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα του Σουηδού χαφ, που παραμένει ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Οι δύο Σουηδοί ποδοσφαιριστές είναι πολύ καλοί φίλοι και υπήρξαν συμπαίκτες στην Γκέτεμποργκ και στην εθνική ομάδα της Σουηδίας πριν ο Βέρνμπλουμ αναχωρήσει για το εξωτερικό.

Αν κάποιος γνωρίζει καλά τον 32χρονο ποδοσφαιριστή, που αποτελεί το μεγάλο μεταγραφικό στοίχημα για τον ΠΑΟΚ, αυτός είναι ο κατά τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος σέντερ φορ της Γκέτεμποργκ, που απέκλεισε το ενδεχόμενο ο φίλος και πρώην συμπαίκτης του να επιλέξει να παραμείνει στη Ρωσία ή να επιστρέψει στη Σουηδία για να παίξει ποδόσφαιρο.,

Αναλυτικά όσα είπε μιλώντας στον Arena FM:

Για το γεγονός ότι υπήρξαν συμπαίκτες:

«Είναι πολύ καλός παίκτης. Από τους καλύτερους Σουηδούς. Μπορεί εύκολα να ξεκινήσει κιόλας με την Σουηδία. Αλλά δεν ήθελε να συνεχίσει στην Εθνική. Είναι παράξενη απόφαση αυτή, έπαιζε χρόνια στην ΤΣΣΚΑ σε καλό επίπεδο, και στον Champions League, ενώ επίσης ψηφίστηκε και ο καλύτερος χαφ μια χρονιά. Για μένα είναι εκπληκτικός. Ακόμη και τώρα είναι από τους καλύτερους. Αν ρωτάτε την άποψη μου θα είναι εξαιρετικός για τον ΠΑΟΚ».

Για τα χαρακτηριστικά του:

«Είναι εξαιρετικός αμυντικός χαφ. Διαβάζει το παιχνίδι πολύ καλά, βρίσκεται σε πολύ καλές θέσεις και παίρνει καλές τοποθετήσεις. Είναι δυνατός και σβήνει τους αντίπαλους επιθετικούς. Μένει πίσω όταν η ομάδα ανεβαίνει και αν δεχθούν αντεπίθεση μπορεί να αναχαιτίσει την αντεπίθεση».

Για τη συμπεριφορά του και τον χαρακτήρα του:

«Τρελαίνεται κάποιες φορές! Είναι από τους καλύτερους φίλους μου. Είναι ευγενικός και γενναιόδωρος και τον βρίσκω πολύ αστείο. Κάνει τα πάντα για να κερδίσει το παιχνίδι. Όταν κάποιος κάνει λάθος δεν θα του χαριστεί, θα του φωνάξει. Για αυτό είναι νικητής, πρέπει να φωνάζεις στους άλλους. Είναι ήρεμος έξω από το γήπεδο πάντως. Δυνατή προσωπικότητα. Είναι ωραίο να τον έχεις στην ομάδα σου, αλλά μπορεί να τον μισήσεις σαν αντίπαλο!»

Για το αν θα κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα:

«Δεν είμαι σίγουρος για το πόσο καλό είναι το ελληνικό πρωτάθλημα, επομένως δεν μπορώ να το συγκρίνω με ρωσικό, αλλά στον ΠΑΟΚ θα είναι από τους καλύτερους. Παίζει χρόνια στο Champions League και έχει εμπειρία, θα μπορεί να αποτελέσει τον παίκτη κλειδί».

Για το αν έχουν μιλήσει το τελευταίο διάστημα:

«Ναι! Από όσο ξέρω όμως δεν έχει πάρει κάποια απόφαση. Ήταν για καιρό στο πρωτάθλημα της Ρωσίας. Θα σκεφτεί καλά την απόφαση του. Μιλήσαμε γενικά, δεν τον ρώτησα για το ενδιαφέρον της ομάδας. Βρίσκεται στην Ρωσία και δεν θα βιαστεί να πάρει την απόφαση του. Είμαι βέβαιος πως θα το σκεφτεί καλά.

Η Ρωσία δεν είναι επιλογή. Ίσως αν δεν βρει τίποτα καλύτερο, αλλά αυτή τη στιγμή φαντάζει απίθανο. Μετά από τόσο καιρό στη Ρωσία, θέλει ένα ζεστό μέρος να βρεθεί. Και η Θεσσαλονίκη είναι καλή ευκαιρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα