Ανάκογλου: «Τον Ιανουάριο θα έχω επιστρέψει»

Ανάκογλου: «Τον Ιανουάριο θα έχω επιστρέψει»

Gazzetta team
Ανάκογλου: «Τον Ιανουάριο θα έχω επιστρέψει»

bet365

Ο Δημήτρης Ανάκογλου, τόνισε πως πιστεύει ότι μέχρι τον Ιανουάριο θα έχει επιστρέψει και θα βοηθήσει τον Άρη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena FM:

Για το πως πηγαίνει η αποθεραπεία του: «Όσο περνάει ο καιρός νιώθω καλύτερα, σιγά σιγά περνάνε οι μέρες και γίνομαι ολοένα και πιο δυνατός. Το χρονοδιάγραμμα λέει πως ο τραυματισμός μου έχει ακόμη οκτώ με εννιά μήνες αποθεραπείας. Θέλουμε να είμαστε 100% σίγουροι όταν γυρίσω. Υπολογίζουμε γύρω στον Δεκέμβριο με Ιανουάριο να επιστρέψω».

Για τον φυσικοθεραπευτή Παναγιώτη Μπουτοβίνο: «Από την πρώτη στιγμή ήμασταν κοντά με τον Παναγιώτη, τον βλέπω σαν μεγάλο μου αδερφό, είναι πολύ προστατευτικός, επαγγελματικά έχουμε πολύ καλή σχέση και άμα χρειαστώ κάτι και θέλω να τον ρωτήσω είμαστε πολύ προσεκτικοί, ακολουθούμε το πρόγραμμα ακριβώς όπως πρέπει. Ακριβώς στην 8η εβδομάδα έβγαλα τις πατερίτσες, όπως προβλέπονταν. Ήδη είχα ξεκινήσει να κάνω κάποια πράγματα και να γυμνάζομαι».

Για τα σχέδιά του καλοκαιριού του: «Αποτοξίνωση. Είναι μεγάλος ο χρόνος, παιδεύτηκε το μυαλό μου με τους τραυματισμούς. Θα έχω κάποιες μέρες που θα πρέπει να ξεφύγω από αυτό, θα ακολουθώ ένα πρόγραμμα που θα μου δώσει ο Παναγιώτης, αλλά θέλω να πάω και κάπου με την κοπέλα μου να ηρεμήσω και να ξεκουραστώ».

Για την πρόσληψη του Πάκο Ερέρα και την κατάσταση στην ομάδα γενικότερα: «Για όλους εμάς που ήμασταν στην ομάδα και παραμένουμε, το κλίμα είναι θετικό, οτιδήποτε γίνεται τώρα είναι σε θετικό επίπεδο. Όσον αφορά το Ισπανικό μοντέλο, έχει πετύχει στις περισσότερες ομάδες, ελπίζουμε να πάνε όλα καλά αυτήν την χρονιά, μακάρι να γίνει μια χρονιά αντάξια της ιστορίας και του μεγέθους της ομάδας. Μακάρι να τα πάμε καλά».

Για το Μουντιάλ: «Υποστηρίζω την Αργεντινή λόγω Μέσι, αλλά και των τελικών που έχει πάει και έχει χάσει παλαιότερα. Για αυτό θέλω να κερδίσει το τρόπαιο φέτος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα