H διορία του ΠΑΟΚ στον Πούκι

H διορία του ΠΑΟΚ στον Πούκι

H διορία του ΠΑΟΚ στον Πούκι

bet365

Η άμμος στην κλεψύδρα αδειάζει για τον Τέεμου Πούκι, με τον ΠΑΟΚ να έχει ζητήσει από τον Φινλανδό επιθετικό άμεσα την απάντησή του στη νέα βελτιωμένη πρότασή του.

Ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να περιμένει για λίγες ακόμη τον Τέεμου Πούκι, με τη διορία που έχει δώσει στον Φινλανδό σέντερ-φορ να εκπνέει σύντομα, καθώς στη Μικράς Ασίας ξέρουν ότι δεν έχουν και τόσα πολλά χρονικά περιθώρια στην περίπτωση του επιθετικού, καθώς στην ομάδα αυτή την στιγμή υπάρχει μόλις ένας φορ, ο Ευθύμης Κουλούρης, λόγω της απουσίας του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Γι’ αυτό και σε σχέση με την υπόθεση του χαφ (Βέρνμπλουμ) υπάρχει η διάθεση να περιμένουν λίγο περισσότερο από ότι στην περίπτωση του επιθετικού.

Έτσι, μπορεί από το περιβάλλον του Πούκι να βγαίνει τις τελευταίες ώρες ένα θετικό κλίμα, ωστόσο η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ (σωστά) δεν επιβεβαιώνει την όποια πρόοδο μπορεί να υπάρχει στη διαπραγμάτευση με την πλευρά του 28χρονου φορ.

Άλλωστε, μια μεταγραφή «κλειδώνει» όταν πέσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια, κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί.

Μέσα στις επόμενες ώρες ίσως να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα του Φινλανδού επιθετικού και είτε το φινάλε των διαπραγματεύσεων θα έχει «χάπι εντ», είτε ο ΠΑΟΚ θα αφήσει την περίπτωση Πούκι και θα στραφεί στις άλλες (Κόντε, Ακπόμ κ.α.) επιλογές του για την ενίσχυση της ομάδας στην επίθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα