Ανοιχτή γραμμή του Ολυμπιακού για Μολέδο και Γιάκομπ

Ανοιχτή γραμμή του Ολυμπιακού για Μολέδο και Γιάκομπ

Δημήτρης Τομαράς
Ανοιχτή γραμμή του Ολυμπιακού για Μολέδο και Γιάκομπ

bet365

Ο Ολυμπιακός επιμένει στο να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για ένα deal με τον στόπερ Μολέδο - που έρχεται άμεσα στην Αθήνα και εκτιμάται πιθανή νέα κουβέντα - αλλά και τον μέσο Γιάκομπ.
Οι Πειραιώτες έχοντας ακόμα ως... συμμάχους τον Μολέδο και τον agent Βελόζ προσπαθούν ώστε να κλειδώσουν οριστικά την υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέδο ενώ υπάρχουν ακόμα πηγές που θέλουν τον Βραζιλιάνο να έρχεται στην Αθήνα την Παρασκευή ή το αργότερο το Σάββατο. Και σε μία τέτοια περίπτωση να γίνει επαφή και με τον Ολυμπιακό και την πλευρά του έμπειρου σέντερ μπακ.
Εκτός από τον στόπερ της Ιντερνασιονάλ - που από την αρχή ήταν ένας βασικός στόχος του Ολυμπιακού για την άμυνά του - υπάρχει και ο Γιάκομπ. Για τον μέσο με θητεία στην Αγγλία οι πληροφορίες επιμένουν στο ότι οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν αφήσει την υπόθεσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα