Αρχίζουν τα «ερυθρόλευκα»... βάσανα!

Αρχίζουν τα «ερυθρόλευκα»... βάσανα!

Αρχίζουν τα «ερυθρόλευκα»... βάσανα!

Για τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Ολυμπακού στον Ρέντη με τον Πέδρο Μαρτίνς να τους περιμένει για να ξεκαθαρίσει το τι ζητάει για τη νέα χρονιά.

Είναι σαφές πως στον Ρέντη δεν αναμένονται όλοι όσοι έχουν συμβόλαια. Και αυτό διότι υπάρχουν και ειδικές περιπτώσεις παικτών που τελούν υπό αποχώρηση ή παραχώρηση και μπορεί να έχουν έξτρα άδεια. Φυσικά και μεγάλο ενδιαφέρον πέφτει και πάνω στα νέα πρόσωπα όπως τον Γκερέρο ή τον Χριστοδουλόπουλο (σ.σ. αν και ο 2ος τυπικά έχει συμβόλαιο από την 1η Ιουλίου).
 
Την Παρασκευή λοιπόν θα υπάρξει και επίσημα γνωριμία των παικτών με τον Πέδρο Μαρτίνς και ομιλία τόσο του Πορτογάλου όσο και των συνεργατών του. Στην συνέχεια θα υπάρξουν τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και από Δευτέρα θα αρχίσουν κανονικά οι προπονήσεις που μες στην άλλη εβδομάδα θα γίνουν και διπλές. Από αύριο λοιπόν 15 Ιουνίου έως και τις 25 θα προκύψουν τα πρώτα... κοψίματα. Μετά στο Ζέεφελντ από τις 25 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου θα γίνουν τα επόμενα και... τελικά μάλλον. Το 2ο στάδιο της προετοιμασίας θα είναι από 13 έως 28 Ιουλίου σε Γκενκ και Έρμελο. Θα χωριστεί δηλαδή σε Ολλανδία και Βέλγιο. Ήδη υπάρχει το φιλικό με την Γκενκ για τις 21 Ιουλίου και ενώ οι Πειραιώτες θα κλείσουν και αρκετά ακόμα και ειδικά για το β' σκέλος της προετοιμασίας.

Best of internet