Aποφασίζει η Superleague για αναδιάρθωση και νέο Πρόεδρο

Gazzetta team
Aποφασίζει η Superleague για αναδιάρθωση και νέο Πρόεδρο

bet365

Για την ερχόμενη Πέμπτη (21/6, 14:00) ορίστηκε το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο της Super League, όπου θα συζητηθεί το ζήτημα της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος, μετά τη συνάντηση του Βασίλη Γκαγκάτση και του Χρήστου Δάρα με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Θα υπάρξει ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. για τις προτάσεις του κ. Βασιλειάδη και θα φανεί κατά πόσον μπορεί να υπάρξει κοινός τόπος, ώστε να προχωρήσουν οι συζητήσεις.

Παράλληλα, στο προσεχές Δ.Σ. θα διενεργηθούν εκλογές για εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου του συνεταιρισμού, καθώς ολοκληρώνεται η θητεία του Γιώργου Στράτου και του Χρήστου Δάρρα.

Αναλυτικά

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 21/06/2018 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Εκλογή Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου του Δ.Σ. (λόγω επικείμενης λήξης της θητείας των κ.κ. Γ. Στράτου και Χ. Δάρα).

2/ Ενημέρωση των Μελών του Δ.Σ. από τον κ. Χ. Δάρα & τον Δ/ντα Σύμβουλο κ. Β. Γκαγκάτση για τη συνάντησή τους με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδη για θέματα αναδιάρθρωσης του Πρωταθλήματος.

3/ Επικύρωση βαθμολογιών Πρωταθλημάτων Υποδομής.

4/ Διάφορα:

Διενέργεια διαγωνισμού για την ασφάλιση ποδοσφαιριστών.
Επιλογή επίσημης μπάλας Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, 2018 – 2019
Ανανέωση σύμβασης παροχής υπηρεσιών οδικής μεταφοράς διαιτητών.
Ανανέωση σύμβασης για την παροχή φωτογραφικών υπηρεσιών αγώνων Super League.
Διενέργεια διαγωνισμού για την παροχή δικαιωμάτων συλλογής συλλεκτικών αυτοκόλλητων Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.
Επιλογή εταιρείας καθαρισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα