Ο Κολοκοτρώνης στη φανέλα του Αστέρα

Gazzetta team
Ο Κολοκοτρώνης στη φανέλα του Αστέρα

bet365

Ο Θόδωρος Κολοκοτρώνης θα είναι στην ξεχωριστή δεύτερη εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Ο αντιπρόεδρος του Αστέρα, Δημήτρης Κενές προανήγγειλε μια φανέλα ιστορική, ξεχωριστή, συγκινητική. Στις 25/6 θα γίνει η παρουσίασή της αλλά ήδη έχει γίνει γνωστό ότι στην δεύτερη εμφάνιση της ομάδας κεντρική φιγούρα θα είναι ο «Γέρος του Μοριά» Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Φυσικά, πρόκειται για τη θρυλική μορφή από την οποία έχει πάρει το όνομά του και το γήπεδο της ομάδας.

Υπομονή λοιπόν για να δούμε το πως θα είναι η νέα εμφάνιση της ομάδας με την οποία οι Αρκάδες επιστρέφουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πάντως, η εν λόγω κίνηση δεν συνδέεται με την πολιτική με τον Δημήτρη Κενέ να ξεκαθαρίζει: «Ουδέποτε οι φανέλες του ΑΣΤΕΡΑ είχαν σχέση με την πολιτική. Η φαντασία και η άγνοια μπορεί να μετατρέψουν μια είδηση σε επικίνδυνη παραπληροφόρηση. Άλλο η ιστορία, άλλο η πολιτική... Τα λέμε στις 25 Ιουνίου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα