Κοιτάζει Μπιφουμά η ΑΕΚ (vids)

Κοιτάζει Μπιφουμά η ΑΕΚ (vids)

Gazzetta team
Κοιτάζει Μπιφουμά η ΑΕΚ (vids)

bet365

Την περίπτωση του Κονγκολέζου επιθετικού Τιεβί Μπιφουμά εξετάζει η ΑΕΚ, με τον 26χρονο να μένει ελεύθερος από την Σίβασπορ.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Εκτός από την θέση στο κέντρο της επίθεσης, στην ΑΕΚ κοιτάζουν και την ενίσχυση στα άκρα, ειδικά μετά την αποχώρηση του Λάζαρου Χριστοδουλούπολου. Ένας από τους παίκτες που έχουν βάλει στο μάτι οι... κιτρινόμαυροι, είναι ο Τιεβί Μπιφουμά της Σίβασπορ. Ο 26χρονος επιθετικός από το Κονγκό μένει ελεύθερος από την Τουρκική ομάδα και στην Ένωση όπως αναφέρει και η Live Sport εξετάζουν την περίπτωσή του.

Με την Εθνική της χώρας του ο Μπιφουμά έχει 25 συμμετοχές και 13 γκολ, ενώ πέρσι στην Σίβασπορ έπαιξε σε 26 ματς, σκοράροντας 6 φορές. Αξίζει να αναφερθεί πως και ο Μπιφουμά έχει σχέση με την Λας Πάλμας, καθώς το 2012-13 έπαιξε με μεγάλη επιτυχία στους Ισπανούς έχοντας 11 γκολ σε 38 παιχνίδια.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Πριμέρα, Πρέμιερ Λιγκ και Σαμπιονά με τις Εσπανιόλ, Λας Πάλμας, Γουέστ Μπρομ, Αλμερία, Γρανάδα, Ρεμς και Μπαστιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα