Διαφωνία για τις μετοχές, συμφωνία για τη χορηγία

Διαφωνία για τις μετοχές, συμφωνία για τη χορηγία

Διαφωνία για τις μετοχές, συμφωνία για τη χορηγία

Στη συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη, με τους Τομ Παπαδόπουλο, Νικ Σάκιεβιτς δεν επιτεύχθηκε συμφωνία για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και απλά επικυρώθηκε η χορηγική συνεργασία.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα!  *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Η συνάντηση των δύο πλευρών αποδείχθηκε η πλέον καταλυτική ακόμη και επί του ενδεχομένου μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Η πλευρά των Τομ Παπαδόπουλου, Νικ Σάκιβιτς επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που την ήθελαν να καταθέτει πρόταση για την αγορά της ΠΑΕ Άρης, αλλά αυτή κρίθηκε μη συμφέρουσα από τον ισχυρό άνδρα των «κίτρινων». Για την ακρίβεια, πληροφορίες θέλουν το δίδυμο των επιχειρηματιών να πρόσφεραν ένα ποσό το οποίο δεν υπερβαίνει τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και το οποίο μάλιστα θα κατατεθεί σε βάθος χρόνου με ταυτόχρονο μπόνους περί των 200.000 ευρώ σε περίπτωση κατάκτησης στόχων.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, έκρινε μικρό το ποσό της προσφοράς και γενικώς μη συμφέρουσα την πρόταση, πολλώ δε μάλλον και τον τρόπο καταβολής του ποσού σε βάθος τουλάχιστον οκταετίας (500.000 ευρώ τον χρόνο). Επί της ουσίας διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων μεταξύ των «θέλω» του Θόδωρου Καρυπίδη και της προσφοράς των Παπαδόπουλου, Σάκιεβιτς. Μένει να φανεί αν οι δύο τελευταίοι θα επιμείνουν στην αγορά του πακέτου των μετοχών της εταιρίας, αν δηλαδή θα επιστρέψουν με την κατάθεση νέας πρότασης.

Το βέβαιο είναι πάντως ότι επικυρώθηκε η χορηγική συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, γεγονός το οποίο ενδεχομένως να σημαίνει ότι οι Παπαδόπουλος-Σάκιεβιτς έχουν αποφασίσει να κρατήσουν… ανοιχτή την πόρτα.

Best of internet