Προπόνηση στο Kick Boxing στο Καραϊσκάκη για την Κ-11 του Ολυμπιακού (vid)

Προπόνηση στο Kick Boxing στο Καραϊσκάκη για την Κ-11 του Ολυμπιακού (vid)

Προπόνηση στο Kick Boxing στο Καραϊσκάκη για την Κ-11 του Ολυμπιακού (vid)

Οι ποδοσφαιριστές της Κ-11 της ομάδας του Ολυμπιακού γνώρισαν το Kick Boxing κάνοντας προπόνηση στις εγκαταστάσεις του τμήματος στο γήπεδο Καραϊσκάκη. 

Μια ξεχωριστή εμπειρία έζησαν οι ποδοσφαιριστές της Κ-11 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Τα μέλη της ομάδας επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις των Πολεμικών Τεχνών του ΟΣΦΠ στην στοά του Καραϊσκάκη για να προπονηθούν από κοινού με την ομάδα Kick Boxing! Τα παιδιά της Ακαδημίας υποδέχτηκε ο Υπεύθυνος Ακαδημιών του ΟΣΦΠ κ. Μανώλης Τσιρογιάννης αλλά και ο προπονητής Kick Boxing του ΟΣΦΠ κ. Δημήτρης Δημητριάδης ο οποίος τους εξήγησε το άθλημα αλλά και πως θα γίνει η προπόνηση. Μετά από σύντομη προθέρμανση άρχισαν οι... μάχες.
 
Οι ποδοσφαιριστές εντυπωσιάστηκαν από τις εγκαταστάσεις που είχε εγκαινιάσει το 2014 ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και από το άθλημα που η αλήθεια είναι πως σε καθηλώνει. Μετά από το τέλος της προπόνησης η οποία υπερέβη σε χρονική διάρκεια την μια ώρα τα παιδιά της Ακαδημίας μαζί με τον προπονητή τους κ. Ιάκωβο Χατζηράπτη ευχαρίστησαν τα παιδιά του Kick Boxing και υποσχέθηκαν να τους καλέσουν και μια ημέρα στον Ρέντη για ποδοσφαιρική προπόνηση. Οι εγκαταστάσεις των Πολεμικών Τεχνών του Ολυμπιακού, που είναι οι πιο σύγχρονες στην Ελλάδα, φιλοξενούν τα αθλήματα της Πυγμαχίας, του Kick Boxing, του Ταεκβοντό αλλά και την Καποέιρα.

Προπόνηση στο Kick Boxing για την Κ-11! / Kick Boxing training for U-11 team!

Best of internet