Ένας ακόμα αγώνας ανθρωπιάς από τους Βετεράνους του Ολυμπιακού

Ένας ακόμα αγώνας ανθρωπιάς από τους Βετεράνους του Ολυμπιακού

Ένας ακόμα αγώνας ανθρωπιάς από τους Βετεράνους του Ολυμπιακού

Οι Βετεράνοι άσοι της ομάδας του Ολυμπιακού έδωσαν στην Κάτω Αχαϊα έναν αγώνα για την ενίσχυση του Ιερού Ναού του Προδρόμου. Πρόκειται για ένα ακόμα φιλανθρωπικό τους ματς.

Στην Κάτω Αχαϊα, βρέθηκαν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι έδωσαν αγώνα για την ενίσχυση του Ιερού Ναού Προδρόμου. Η εντεκάδα που ξεκίνησε απαρτιζόταν από τους: Κελεσίδη, Ρούσο, Κουμαριά, Βαμβακούλα, Σιδέρη, Μπονόβα, Δαμιανίδη, Λάλα, Παχατουρίδη, Ασπρογέρακα και Σταυρόπουλο. Αγωνίστηκαν και οι Βασιλειάδης, Κτενάς, Μανταζής, Κοτάκης, Γαϊτανάρος, Καλτσάς και Σταματης. Με πολιτικά έδωσαν το «παρών» οι Δαρίβας, Γκαιτατζής, Αγγελής, Καβέζος, Καραβίτης και Πολίτης. Προπονητής ήταν ο κ. Καλτσάς και φροντιστής ο κ. Ρηγούτσος.
 
Στο αγωνιστικό σκέλος τη νίκη με σκορ 5-4 πανηγύρισαν oι Βετεράνοι των Πειραιωωτών. Απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Παχατουρίδης που έκανε καρέ τερμάτων και ενώ ένα γκολ πανηγύρισε ο Μπονόβας. Για τους αντιπάλους σκόραραν οι Σπυρόπουλος, Λοτσάρης και Μητρόπουλος. Τον αγώνα παρακολούθησαν ο δήμαρχος Κ. Νικολάου, ο περιφερειάρχης Δ. Ελλάδας κ. Κατσιφάρας και ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος.
 
 
 

Best of internet