Συνάντηση της ΠΑΕ Ατρόμητος με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας

Συνάντηση της ΠΑΕ Ατρόμητος με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας

Gazzetta team
Συνάντηση της ΠΑΕ Ατρόμητος με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας

bet365

Την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας Σπύρο Τζόκα, είχαν οι Γιώργος Σπανός και Βασίλης Μπέτσης στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας Σπύρο Τζόκα συναντήθηκαν ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας Γιώργος Σπανός και ο πρόεδρος Βασίλης Μπέτσης.

Οι άνθρωποι του Ατρομήτου συζήτησαν με τον κ. Τζόκα για το ενδεχόμενο διορθωτικών κινήσεων στο γήπεδο Περιστερίου με τη βοήθεια της Περιφέρειας Αττικής ενόψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που ξεκινούν τον Ιούλιο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας τόνισε τη σπουδαιότητα της ύπαρξης του Ατρόμητου στις περιοχές της Δυτικής Αθήνας, ο οποίος πρεσβεύει με τον καλύτερο τρόπο στο εξωτερικό τους ανθρώπους τόσο του Περιστερίου όσο και των άλλων περιοχών αναφέροντας πως θα βοηθήσει στα πλάνα της ομάδας.

Κλείνοντας ο κ. Σπανός ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για τη θετική του στάση και ευχήθηκε να υπάρξει συνεργασία των δύο πλευρών για την ανάπτυξη του αθλητισμού στη Δυτική Αθήνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα