Η υπόθεση Πεντρόσα, που είναι μεταγραφική επιθυμία του Μαρτίνς (vid)

Η υπόθεση Πεντρόσα, που είναι μεταγραφική επιθυμία του Μαρτίνς (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Η υπόθεση Πεντρόσα, που είναι μεταγραφική επιθυμία του Μαρτίνς (vid)

bet365

Οι Πορτογάλοι εδώ και μέρες εκτιμούν το τελικό deal Ολυμπιακού - Αντρέ Πεντρόσα, μία μεταγραφή την οποία θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς και που είχατε ενημερωθεί πρώτα στο Gazzetta.gr.

Από τις 26 Απριλίου είχατε διαβάσει πρώτοι στο Gazzetta.gr για το υπαρκτό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Πεντρόσα και μαζί και τις δηλώσεις του agent του.

Στην Πορτογαλία υπήρχε από τον Μαϊο η εκτίμηση και η σιγουριά πως ο Ολυμπιακός έχει ιδιαίτερα καλές πιθανότητες να κλείσει τον Αντρέ Πεντρόσα. Το κόστος μίας μεταγραφής του ή ακόμα και του δανεισμού του δεν είναι μεγάλο. Όπως είχαμε αναφέρει ξανά αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς διότι είναι 21 ετών, ιδιαίτερα ψηλός και παίζει στόπερ καθώς και αμυντικός και κεντρικός χαφ. Με άλλα λόγια μπορεί να έχει διπλό ρόλο και διπλή χρησιμότητα στο ρόστερ. Ένα άλλο θετικό στοιχείο είναι πως έχει αναδειχθεί και προέρχεται από τις Ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Οι εξελίξεις αναμένονται προσεχώς αλλά οι ενδείξεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής καιρό τώρα είναι άκρως θετικές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα