ΟΦΗ σε Λεάλ: «Μαέστρο, σ' ευχαριστούμε!»

ΟΦΗ σε Λεάλ: «Μαέστρο, σ' ευχαριστούμε!»

Δημήτρης Ρούσσος
ΟΦΗ σε Λεάλ: «Μαέστρο, σ' ευχαριστούμε!»

bet365

Μέσω της ιστοσελίδας του, ο ΟΦΗ «αποχαιρέτησε» τον Σέρχιο Λεάλ και του ευχήθηκε τα καλύτερα στη συνέχεια της πορείας του.

Αγωνίστηκε μόλις μια σεζόν στους Ηρακλειώτες, μετακομίζοντας από τον συμπολίτη Εργοτέλη το καλοκαίρι του 2017, ωστόσο πρόφτασε να δεθεί με τον σύλλογο και τον κόσμο του ΟΦΗ.

Εξάλλου, ο Σέρχιο Λεάλ συνδέθηκε και με την πρωταθληματική πορεία επιστροφής στη Super League για τον σύλλογο, ενώ αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια της Football League, πετυχαίνοντας 2 γκολ και μοιράζοντας 7 ασίστ.

Παρόλ' αυτά, ο 36χρονος Ουρουγουανός δεν περιλαμβάνεται στα σχέδια του Νίκου Παπαδόπουλου για τη νέα σεζόν και το συμβόλαιό του δεν θα ανανεωθεί. Οι Κρητικοί ωστόσο δεν παρέλειψαν να τον αποχαιρετήσουν με σεβασμό, αποκαλώντας τον «μαέστρο» και στέλνοντάς του ευχές για τα καλύτερα στη συνέχεια της ζωής του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σέρτζιο Λεάλ, είναι από τους παίκτες που δεν βρίσκονται στον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα περίοδο στην Σούπερ Λίγκ.

Ο 36χρονος Ουρουγουανός επιθετικός συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ομάδας και διακανόνισαν την οφειλή που υπάρχει προς το πρόσωπο του.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θέλει να ευχαριστήσει τον Σέρτζιο Λεάλ, για τα όσα πρόσφερε στον φετινό ΟΦΗ και την προσπάθεια για την άνοδο, αλλά και τις όμορφες στιγμές που χάρισε με την υψηλή ποιότητα του, στα παιχνίδια που αγωνίστηκε.

«Μαέστρο, σε ευχαριστούμε. Καλή επιτυχία, σε ότι και αν κάνεις!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα