Το playroom των Ακαδημιών και το πόσο έχει βοηθήσει τους πιτσιρικάδες

Το playroom των Ακαδημιών και το πόσο έχει βοηθήσει τους πιτσιρικάδες

Δημήτρης Τομαράς
Το playroom των Ακαδημιών και το πόσο έχει βοηθήσει τους πιτσιρικάδες

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει και έναν μεγάλο ξεχωριστό χώρο ως Playroom για τα παιδιά των Ακαδημιών. Έξω από τον χώρο αυτόν υπάρχει τραπέζι Teqball και δίπλα σπίτια που μένουν οι προπονητές που εποπτεύουν τα παιδιά που φιλοξενούνται στον Ρέντη.
Τα παιδιά των Ακαδημιών (σ.σ. κυρίως εκείνα που μένουν μόνιμα στον Ρέντη) είχαν να κάνουν και τις προτάσεις τους για τον χώρο που χρησιμοποιούν για ψυχαγωγία και παιχνίδια. Ένας χώρος που έχει αρκετά πράγματα να κάνουν όπως ποδοσφαιράκι και μπιλιάρδο. Επιπλέον έξω από τον συγκεκριμένο χώρο υπάρχει και τραπέζι Teqball.
Παράλληλα πάντα μένουν στον Ρέντη προπονητές που εποπτεύουν τα παιδιά που μένουν μόνιμα εκεί και τους ξενώνες ή τα διαμερίσματα που νοικιάζει η ΠΑΕ. Μία σημαντική διαπίστωση πάντως είναι πως παρότι ο Ολυμπιακός έχει και ψυχολόγους για τα παιδιά αυτό το playroom και οι ασχολίες τους στον ελεύθερό τους χρόνο τους, τους έχουν βοηθήσει ιδιαίτερα και στο ψυχολογικό σκέλος και ειδικά στα παιδιά που είναι μακριά από το σπίτι τους και είναι λογικό να θέλουν ένα διάστημα προσαρμογής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα