Για το πρωί της Τετάρτης οι ανακοινώσεις για Γκερέρο

Για το πρωί της Τετάρτης οι ανακοινώσεις για Γκερέρο

Δημήτρης Τομαράς
Για το πρωί της Τετάρτης οι ανακοινώσεις για Γκερέρο

bet365

Για το πρωί της Τετάρτης πήγε η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Ισπανού φορ Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο από την ομάδα του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες πάντως να έχουν τελειώσει την μεταγραφή.

Για τον Γκερέρο ισπανικές πηγές έκαναν λόγο για συμβόλαιο 2+1 και όχι 3ετές όπως είχε διαρρεύσει αρχικά.

Η πληροφόρηση από Ελλάδα πάντως μιλάει για 3 χρόνια. Οι απολαβές του πάντως επρόκειτο να πάνε στις 400.000 ευρώ τον χρόνο συν μπόνους (σ.σ. ο Ολυμπιακός κλείνοντάς τον ως 2ο φορ ήθελε να του δώσει μία όσο πιο δελεαστική συμφωνία με τις τελευταίες πηγές να αναφέρουν πως το ποσό αυτό μπορεί να είναι λίγο παραπάνω). Οι επίσημες ανακοινώσεις για τον Ισπανό φορ αναμένονται πια το πρωί της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό πάντως να έχει κλειδώσει οριστικά την μεταγραφή. Το μόνο που μένει δηλαδή είναι το επίσημο του deal.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα