O νέος εργοφυσιολόγος - διατροφολόγος του Ολυμπιακού από την Πορτογαλία

O νέος εργοφυσιολόγος - διατροφολόγος του Ολυμπιακού από την Πορτογαλία

Δημήτρης Τομαράς
O νέος εργοφυσιολόγος - διατροφολόγος του Ολυμπιακού από την Πορτογαλία

bet365

Ο Δρ. Ερνάνι είναι ο άνθρωπος που έχει πλαισιώσει το team του Ολυμπιακού για την θέση του εργοφυσιολόγου - διατροφολόγου και έτσι ώστε να είναι ο πλέον αρμόδιος για την διατροφή και το πρόγραμμα των αθλητών.
Συνεχίζονται οι αλλαγές προσώπων στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος Δρ. Ερνάνι είναι εκείνος που ανέλαβε να καλύψει το κενό της αποχώρησης της Μαρίας Λυκομήτρου.
Ανήκει στο staff του Πέδρο Μαρτίνς και θα είναι ο άνθρωπος που θα έχει την θέση του εργοφυσιολόγου - διατροφολόγου. Η διαφορά - ιδιαιτερότητα είναι πως πλέον στα αποδυτήρια των παικτών υπάρχει και μπλέντερ (σ.σ. και ακόμα και μίξερ για όποιον χρειάζεται) ώστε να βάζουν μέσα τα φρούτα που θέλουν για τον χυμό τους ή για ότι άλλο χρειάζονται. Στο tour μάλιστα που έγινε για τα media στον Ρέντη το μεσημέρι της Τρίτης ο Δρ. Ερνάνι ανέλυσε τον τρόπο που λειτουργεί αλλά το πως οι αθλητές αναπληρώνουν την χαμένη ενέργεια μετά τις προπονήσεις από τα απαιτούμενα συμπληρώματα, τα φρούτα, τους ξηρούς καρπούς και ενώ αναφέρθηκε και στο σχετικό πρόγραμμα διατροφής τους. Ο Ερνάνι Γκόμες (Ρουί Ερνάνι Αραούχο Γκόμες) είναι 33 ετών και έχει υπάρξει διατροφολόγος της Ρίο Άβε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα