Η ΑΜΚ της «Panasia»!

Η ΑΜΚ της «Panasia»!

Gazzetta team
Η ΑΜΚ της «Panasia»!

bet365

Στην έκτακτη Γ.Σ της ΠΑΕ την ερχόμενη Πέμπτη θα επικυρωθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, στην οποία θα πρέπει να «μπει» το fund από την Ασία για να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Παναθηναϊκού.

Οι συζητήσεις του Γιάννη Αλαφούζου με τον εκπρόσωπο της «Panasia», Παϊρόι Πιενγκπονσάντ βρίσκονται στην τελική ευθεία. Ο οικονομικός και νομικός έλεγχος της ΠΑΕ δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής πράγματα που δεν γνώριζε η πλευρά του Ταϊλανδού επιχειρηματία και όλα δείχνουν υλοποίηση της συμφωνίας. Σε αυτή την κατεύθυνση είναι και η προκύρηξη έκτακτης Γ.Σ την ερχόμενη Πέμπτη με κύριο θέμα την την διεξαγωγή ΑΜΚ ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ με τιμή μετοχής 0,30 ευρώ.

Αυτή ήταν η ενημέρωση του προέδρου της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου προς τα μέλη του Δ.Σ ενώ η ΑΜΚ θα τεθεί σε ισχύ μέσα στο επόμενο εικοσαήμερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα