Η λειψανδρία στα μπακ και οι δεύτερες σκέψεις

Η λειψανδρία στα μπακ και οι δεύτερες σκέψεις

Η λειψανδρία στα μπακ και οι δεύτερες σκέψεις

bet365

Αίφνης προέκυψε θέμα με τους πλάγιους μπακ στον ΠΑΟΚ, αν και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δε δείχνει να ανησυχεί, προς το παρόν, ποντάροντας σε Μάτος, Βιεϊρίνια και Κρέσπο. Μετά, όμως, από τους τρεις τι γίνεται;

Σε οκτώ μέρες είναι το πρώτο ραντεβού των παικτών του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας περιόδου, διάστημα που μπορεί να αλλάξει πολλά σ’ ότι αφορά τον σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς. Το μόνο που δεν μπορεί να αλλάξει, μετά και την παραχώρηση ως δανεικού του Δημήτρη Γιαννούλη στον Ατρόμητο, είναι η θέση και ο ρόλος του Βιεϊρίνια μέσα στο γήπεδο!

Πάλι θα ξεκινήσει από πίσω, ως αριστερός μπακ, αφού ο Ρουμάνος τεχνικός ούτε καν σκέφτεται να βρει κάποιον αντικαταστάτη ή μια άλλη (βασική) λύση.

Ο Αζεβέδο έφυγε, ο Λεβέκ (λογικά) θα φύγει, ο Λέοβατς δεν υπολογίζεται και ψάχνει ομάδα, οπότε τι μένει για το αριστερό άκρο της άμυνας; Ο Βιεϊρίνια, άντε και ως εναλλακτική λύση ο Κρέσπο. Πέρσι ο Ισπανός στόπερ έκανε κάποια παιχνίδια ως μπακ, το διάστημα της απουσίας του Πορτογάλου, λόγω τραυματισμού, ξέρει να παίζει τη θέση (στο 4-0 επί του Παναθηναϊκού μέτρησε δύο ασίστ κι άλλη μία στο επόμενο ματς με τον Πλατανιά) και ο Λουτσέσκου δείχνει ότι του έχει εμπιστοσύνη.

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα παίρνει πάρα πολλά με τον Βιεϊρίνια να ξεκινάει από την άμυνα την οργάνωση του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να ερωτάται και πάλι πριν ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές για το ρόλο του μέσα στο γήπεδο: «Έχω κουραστεί να απαντάω στην ερώτηση για τον αριστερό μπακ. Ξέρουν όλοι ποια είναι η αγαπημένη μου θέση, αλλά ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα από εμένα και με χρησιμοποιεί εκεί που θέλει αυτός. Για μένα σημασία έχει να βοηθάει την ομάδα, όσο περισσότερο γίνεται να πετυχαίνει τους στόχους της», εξήγησε πρόσφατα ο αρχηγός του ΠΑΟΚ.

Οι άλλες λύσεις

Μια λύση για τον Λουτσέσκου θα μπορούσε να είναι ο Λευτέρης Λύρατζης. Ο νεαρός δεξιός μπακ, πρωταθλητής με την Κ20 του «Δικεφάλου», «ανέβηκε» από πέρσι στην πρώτη ομάδα ξεκινώντας προπονήσεις με τους μεγάλους, ωστόσο στην προετοιμασία επί ολλανδικού εδάφους δε θα μπορεί να είναι παρών, λόγω υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα των νέων U19 στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ισπανίας.

Με τον Στέλιο Κίτσιου, που προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στο Βέλγιο, με τη φανέλα της Σιντ Τρούιντεν (35 συμ.), δεν έχει ξεκαθαριστεί τι ακριβώς θα συμβεί κι αν θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας και τους επόμενους μήνες, αν και η λειψανδρία στα μπακ τον φέρνει πιο κοντά στην παραμονή, ενώ το όνομα του νεαρού Παναγιώτη Δεληγιαννίδη ακούγεται έντονα για τον ΟΦΗ.

Μέσα σ’ όλο αυτό το κλίμα ο ΠΑΟΚ έχει κοιτάξει σοβαρά την περίπτωση του Κυριάκου Κιβρακίδη από τον Ατρόμητο, ενώ από το καρνέ των ανθρώπων του δεν έχει σβηστεί το όνομα του Ντάριο Σρνα, ειδικά όσο ο 36χρονος Κροάτης, που βρέθηκε πριν λίγες εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη και συζήτησε με το «Δικέφαλο», δεν έχει συμφωνήσει (στην Κάλιαρι περιμένουν την απάντησή του) με κάποια ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα