Ταπόκο κι επίσημα στον Απόλλωνα

Gazzetta team
Ταπόκο κι επίσημα στον Απόλλωνα

bet365

Ακόμα μια μεταγραφή ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος απέκτησε τον Κέβιν Ταπόκο που πέρσι αγωνιζόταν στον Πανιώνιο.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μια ακόμα μεταγραφή πραγματοποίησε ο Απόλλων Σμύρνης. Η ομάδα της Ριζούπολης, ανακοίνωσε την απόκτηση του Κέβιν Ταπόκο, ο οποίος μέχρι τον περασμένο Γενάρη αγωνιζόταν στον Πανιώνιο, πριν βρεθεί στον Άρη Λεμεσού κι από εκεί στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Κέβιν Ταπόκο. Γεννημένος στις 13 Απριλόιου 1994, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Άρη Λεμεσού, Πανιώνιο, Βρυξέλλες, Μουσκρόν-Πέρουβελτζ, Λέουβεν, Ντέσελ Βελγίου, Βρυξέλλες, Λωζάνη αλλά και στις μικρές της Λιόν και της Λε Μαν και την ομάδα της γενέτειράς του, τη Λαβάλ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα