Η εξομολόγηση του παίκτη του Πανιώνιου: «Ήμουν μεθυσμένος, δεν μπορώ να πιστέψω τι έκανα»

Η εξομολόγηση του παίκτη του Πανιώνιου: «Ήμουν μεθυσμένος, δεν μπορώ να πιστέψω τι έκανα»

bet365

Ο στράικερ του Πανιωνίου μέσα σε ένα 24ωρο τα έκανε όλα. Άσκησε βία σε γυναίκα, βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα ναρκωτικών, ενώ εθεάθη σε ερωτικές περιπτύξεις στη μέση ενός δρόμου. Πλέον εμφανίζεται μετανιωμένος....

Για παιχνίδια… επιπέδου, SportingBet. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ρωσίας και σε άλλα πολλά, η πλατφόρμα σου είναι SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Ο Νίκι Μπίλε Όλσεν, ο οποίος φημίζεται για την... τρέλα του βρέθηκε σε κρατητήριο του Μονακό, αφού επιτέθηκε σε γυναίκα, η οποία επιχείρησε να τον σταματήσει την στιγμή που προσπαθούσε να πνίξει την 20χρονη σύντροφο του έπειτα από έντονη λογομαχία!

Σαν να μην έφτανε αυτό, την επόμενη μέρα βρέθηκε στην κατοχή του ένα γραμμάριο κοκαΐνης, ενώ οι αρχές εντόπισαν στο κινητό του τηλέφωνο πορνογραφικό υλικό. Μάλιστα εθεάθη να κάνει σεξ σε κεντρική λεωφόρο.

Ο Δανός φορ αφού παραδέχθηκε πως βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ τόνισε: «Δεν μπορώ να πιστέψω πως συμπεριφέρθηκα. Είμαι έτοιμος να αποζημιώσω την κοπέλα».

O 30χρονος επιθετικός θα καταβάλει πρόστιμο 750 ευρώ και 3.000 ευρώ στο θύμα του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίλσεν βρίσκεται σε επαφή με τον Πανιώνιο προκειμένου να λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα