Μελισσανίδης σε Βράνιες: «Με τέσσερα εκατ. ευρώ μπορείς να φύγεις»

Μελισσανίδης σε Βράνιες: «Με τέσσερα εκατ. ευρώ μπορείς να φύγεις»

Gazzetta team
Μελισσανίδης σε Βράνιες: «Με τέσσερα εκατ. ευρώ μπορείς να φύγεις»

bet365

Το θέμα του Όγκνιεν Βράνιες είναι αυτό που απασχολεί την ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στην πλευρά του Βόσνιου αμυντικού.

Για παιχνίδι επιπέδου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας επιβιβαστείτε στη Sportingbet. SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Στην επικαιρότητα επανήλθε το θέμα πιθανής πώλησης του Όγκνιεν Βράνιες στην Άντερλεχτ. Δημοσιεύματα στο Βέλγιο κάνουν λόγο για συμφωνία του Βόσνιου στόπερ με την ομάδα των Βρυξελλών. με την πιθανή ανανέωση του συμβολαίου του να βρίσκεται στον αέρα.

Σύμφωνα με την Live Sport o Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν ξεκάθαρος προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή όσο και του ατζέντη του Μιραλέμ Γιαγκάνιακ. Σε πρόσφατη συνάντησή τους, ο «Τίγρης» ξεκαθάρισε επιθυμεί την ανανέωση της συνεργασίας και πως αν δεν γίνει αυτό είναι ανοικτός σε πώληση αρκεί η πρόταση που θα έρθει θα είναι από 4 εκατ. ευρώ και πάνω.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα