Απέσυρε την πρότασή του για τον Παπάζογλου ο Απόλλων

Απέσυρε την πρότασή του για τον Παπάζογλου ο Απόλλων

bet365

Ο Τάσος Παπάζογλου δεν θα είναι και του χρόνου στην Ριζούπολη, με τον Απόλλωνα να αποσύρει την πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Για παιχνίδια… επιπέδου, SportingBet. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ρωσίας και σε άλλα πολλά, η πλατφόρμα σου είναι SportingBet.gr Όχι τυχαία επιλογή. (21+)

Ο Απόλλων Σμύρνης δεδομένα ήθελε να κρατήσει τον Τάσο Παπάζογλου στο ρόστερ του, γι' αυτό κι οι άνθρωποι της ομάδας κινήθηκαν για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Ωστόσο, παρουσιάστηκε διαφορά η οποία δεν καλύφθηκε και έτσι η ομάδα απέσυρε την πρόταση που είχε κάνει.

Στη θέση του έμπειρου και πολύ σημαντικού κρίκου της περσινής προσπάθειας αναμένεται να αποκτηθεί ο Ταπόκο, όπως σας έχουμε γράψει.

Από εκεί και πέρα, συμβόλαιο έχουν οι Κούρος, Σιατραβάνης και Ντεβέσα αλλά θα γίνει προσπάθεια στο να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Ερωτηματικό αποτελεί το αν θα ανανεώσουν οι Ζησόπουλος-Χουάρες, με τον πρώτο πάντως να έχει περισσότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή.

Πάντως, μέσα στην εβδομάδα αναμένονται κι άλλες ανακοινώσεις μετά τον Άιλερς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα