Στη φυλακή ο Νίλσεν!

Γιώργος Ντυμένος
Στη φυλακή ο Νίλσεν!

bet365

Ο Δανός φορ κατηγορήθηκε πως χτύπησε μία συμπατριώτισσά του, ενώ πάνω του βρέθηκαν και ναρκωτικά
«Ξινές» βγήκαν για τον Νίκε Νίλσεν οι διακοπές του στο Μονακό, καθώς ο φορ του Πανιωνίου – δεσμεύεται ακόμη με συμβόλαιο – πέρασε μία νύχτα στο κρατητήριο και τελικά καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός μηνός (με αναστολή) και πρόστιμο 3.750 ευρώ! Ο έμπειρος φορ, σύμφωνα με τα εκεί ΜΜΕ, συνελήφθηκε στο Πριγκιπάτο με την κατηγορία πως πριν από μερικές ημέρες χτύπησε μία γυναίκα που διαμαρτυρήθηκε για τη συμπεριφορά του σε νυχτερινό μαγαζί και σήμερα έγινε η δίκη του, με την παραπάνω ετυμηγορία.
Μάλιστα, όπως αναφέρεται σχετικά, πάνω του βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες (1 γραμμάριο κοκαΐνης), ενώ στο κινητό του υπήρχαν φωτογραφίες και βίντεο που έδειχναν ότι επιδίδονταν σε σεξουαλικές πράξεις σε κοινή θέα, δηλαδή στους δρόμους της πόλης! Η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, προσήγαγε τον 30χρονο στράικερ στη δικαιοσύνη, ενώ οι «κυανέρυθροι» είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα κινήσουν τις διαδικασίες ώστε να τον αποδεσμεύσουν, αφού φαντάζει απίθανο ότι θα ανεχθούν τέτοιες συμπεριφορές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα