Βιεϊρίνια: «Πρωτάθλημα για τον κόσμο του ΠΑΟΚ»! (vids)

Βιεϊρίνια: «Πρωτάθλημα για τον κόσμο του ΠΑΟΚ»! (vids)

Βιεϊρίνια: «Πρωτάθλημα για τον κόσμο του ΠΑΟΚ»! (vids)

bet365

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια μοιάζει να είναι σχεδόν σίγουρος για την επίτευξη των υψηλών στόχων, που έχει βάλει ο ίδιος και ο ΠΑΟΚ, ενόψει της νέας σεζόν. Το μήνυμά του αρχηγού είναι ξεκάθαρο…

Το Predictor* ντύνεται Μουντιαλικά και σου προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσεις €500.000 μετρητά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Πριν από την προβολή του ντοκιμαντέρ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με θέμα την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Αντρέ Βιεϊρίνια μίλησε -μέσω Skype- από την Κρήτη για τα συναισθήματα, που ένοιωσε την εβδομάδα πριν από τον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και για το τι σκέφτεται ενόψει της νέας σεζόν. Μιας χρονιάς, όπου όλοι στον ΠΑΟΚ, το ίδιο και ο Πορτογάλος «κάπτεν», βάζουν πολύ ψηλά τον πήχη των φιλοδοξιών και των στόχων.

«Από το 2008 όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ περίμενα αυτή την στιγμή. Πιστεύω είναι το πρώτο από τα πολλά τρόπαια που θα κατακτήσει αυτή η ομάδα. Ήταν ένας διαφορετικός τελικός για μένα, ήταν ο πρώτος μου τελικός με την ομάδα που αγαπάω, οπότε ήταν μια εβδομάδα με πολύ άγχος, θέλαμε να είμαστε 100% έτοιμοι και να δείξουμε σ’ όλη την Ελλάδα και στην Ευρώπη πια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Το δείξαμε στο τέλος και δεν αφήσαμε σε κανέναν το περιθώριο να πει το αντίθετο> ανέφερε αρχικά ο αγαπημένος της «ασπρόμαυρης» κερκίδας.

Σύμφωνα με τον 32χρονο άσο του «Δικεφάλου», «αυτό που μέτρησε για τον ίδιο ήταν η εμπειρία», καθώς όπως είπε «είμαι πλέον 32 ετών, κάτι παραπάνω ξέρω, αλλά ήταν και κάτι το οποίο ένιωθα την εβδομάδα πριν από τον τελικό, το έβλεπα στα πρόσωπα όλων των συμπαικτών μου, όλων όσων είναι δίπλα στην ομάδα. Θέλαμε πιο πολύ αυτό το τρόπαιο από την ΑΕΚ. Σ’ όλους τους τελικούς που έχω πάει στην καριέρα μου δεν έχω χάσει και αυτό το σερί συνεχίζεται».

Η κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά κυρίως του πρωταθλήματος, είναι για τον Βιεϊρίνια οι στόχοι του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν. «Θέλω την επόμενη χρονιά να φτάσουμε και πάλι στον τελικό, να τον κερδίσουμε, αλλά ο μεγάλος στόχος, αυτό που πραγματικά ανήκει στον ΠΑΟΚ, είναι το πρωτάθλημα, που όλοι ξέρουμε τους λόγους για τους οποίους φέτος δεν το κατακτήσαμε, θα είμαστε έτοιμοι για να το κερδίσουμε και να το προσφέρουμε στον κόσμο του ΠΑΟΚ, γιατί το αξίζει», τόνισε ο αρχηγός του «Δικεφάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα