«Πρεμιέρα» στις μεταγραφές με Σωτηρίου ο ΟΦΗ

«Πρεμιέρα» στις μεταγραφές με Σωτηρίου ο ΟΦΗ

Δημήτρης Ρούσσος
«Πρεμιέρα» στις μεταγραφές με Σωτηρίου ο ΟΦΗ

bet365

Ο ΟΦΗ προχώρησε στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση για φέτος, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Δημήτρη Σωτηρίου, που έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό.

Μετά τις ανανεώσεις, σειρά στον ΟΦΗ πήραν οι μεταγραφές, με τον σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Σωτηρίου και να ενισχύει τη θέση του τερματοφύλακα.

Ο 30χρονος γκολκίπερ έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό, με τον οποίο αγωνίστηκε κατά τη σεζόν 2017/18 σε πέντε παιχνίδια της Super League και δυο του Κυπέλλου Ελλάδας. Με τον ΟΦΗ υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο.

Ο Δημήτρης Σωτηρίου έχει εμπειρία από την Super League, αγωνιζόμενος τα τελευταία χρόνια σε Λεβαδειακό, Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έχει παίξει ακόμη σε Λάρισα, Φωστήρα, Εθνικό Πειραιά και Ερμή Αραδίππου.

Τη μεταγραφή ανακοίνωσε ο σύλλογος μέσω Facebook.

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ, στο ofi1925.gr, o Δημήτρης Σωτηρίου ανέφερε: «Αισθάνομαι χαρούμενος και περήφανος, που είμαι στην οικογένεια του ΟΦΗ. Είναι τιμή για μένα που θα αγωνιστώ σε αυτήν την μεγάλη ομάδα. Χρειάζεται πολύ δουλειά, καθώς το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Συγχαρητήρια στα παιδιά του ΟΦΗ που ανέβασαν την ομάδα από την Β’ Εθνική στην Σούπερ Λίγκ. Ευχαριστώ το Νίκο Παπαδόπουλο, αλλά και τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη και θα κάνω τα πάντα για να τους το ανταποδώσω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον εκπρόσωπο μου τον κ. Πιφέα, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα