Βιεϊρίνια: «Η ομάδα πάνω απ’ όλα»!

Βιεϊρίνια: «Η ομάδα πάνω απ’ όλα»!

bet365

Το μήνυμα που έστειλε ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας χρονιάς και η εμπιστοσύνη που δείχνει στην Πορτoγαλία του Φερνάντο Σάντος ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια περνάει τις καλοκαιρινές διακοπές του στην Κρήτη, γεμίζει τις μπαταρίες του και ετοιμάζεται για μια δύσκολη νέα χρονιά΄, όπου ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστήσει παντού: Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη!

Αυστρία - Βραζιλία με 180+ ειδικά στοιχήματα και ατελείωτη δράση στο live στοίχημα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

«Δεν έχει αρχίσει η προετοιμασία ακόμα οπότε ότι και να πω για τη νέα χρονιά είναι δύσκολο αυτή την στιγμή. Έχουμε ακόμα πολλές μέρες και θα δούμε τι θα γίνει, προέχει να ξεκουραστεί για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Είναι ακόμα νωρίς να πούμε κάτι για την επόμενη σεζόν, δεν ξέρουμε ποιοι παίκτες θα έρθουν και ποιοι θα αποχωρήσουν», υποστήριξε μιλώντας στην ΕΡΤ-3, λίγο πριν αναχωρήσει για τις διακοπές του ο Πορτογάλος αρχηγός του «Δικεφάλου», που ξέρει πολύ καλά πως οι απαιτήσεις έχουν μεγαλώσει, μετά την περσινή σεζόν, με τον πήχη των φιλοδοξιών και των στόχων να έχει τεθεί απ’ όλους πολύ ψηλά.

Σε δέκα μέρες είναι το πρώτο ραντεβού των παικτών ενόψει της νέας περιόδου, χρόνος που μπορεί να αλλάξει πολλά σ’ ότι αφορά τον σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς. Το μόνο που δεν μπορεί να αλλάξει, μετά και την παραχώρηση ως δανεικού του Δημήτρη Γιαννούλη στον Ατρόμητο, είναι η θέση και ο ρόλος του Βιεϊρίνια μέσα στο γήπεδο! Πάλι θα ξεκινήσει από πίσω, ως αριστερός μπακ, αφού ο Λουτσέσκου ούτε καν σκέφτεται να βρει κάποιον αντικαταστάτη ή μια άλλη λύση. Ο Αζεβέδο έφυγε, ο Λεβέκ θα φύγει, ο Λέοβατς πωλήθηκε στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οπότε τι μένει για το αριστερό άκρο της άμυνας; Ο Βιεϊρίνια, άντε και ο Κρέσπο ως ενναλακτική λύση.

«Έχω κουραστεί να απαντάω στην ερώτηση για τον αριστερό μπακ. Ξέρουν όλοι ποια είναι η αγαπημένη μου θέση, αλλά ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα από εμένα και με χρησιμοποιεί εκεί που θέλει αυτός. Για μένα σημασία έχει να βοηθάει την ομάδα, όσο περισσότερο γίνεται να πετυχαίνει τους στόχους της», εξήγησε ο 32χρονος άσος.

«Πάμε, Πορτογαλία»

Στις δηλώσεις του ο Αντρέ Βιεϊρίνια δεν παρέλειψε να εκφράσει την εμπιστοσύνη του στην εθνική ομάδα της χώρας του και τον Φερνάντο Σάντος, παρότι θα παρακολουθήσει τις προσπάθειες τους στο Μουντιάλ της Ρωσίας από την τηλεόραση, ενώ το 2016 είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Γαλλία.

«Εύχομαι να κερδίσει η Πορτογαλία. Όπως και το 2016 δεν το πίστευε κανείς, μόνο εμείς και ο προπονητής, έτσι και φέτος δεν πιστεύει κανείς την Πορτογαλία. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και όλοι πρέπει να σέβονται την Πορτογαλία. Είναι μια ομάδα που έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει», σχολίασε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα