«Η συνάντηση Βιέιρα, Μέντες & Μαρινάκη και ο Λόπες...»

«Η συνάντηση Βιέιρα, Μέντες & Μαρινάκη και ο Λόπες...»

«Η συνάντηση Βιέιρα, Μέντες & Μαρινάκη και ο Λόπες...»

bet365

Πορτογαλικά ρεπορτάζ μεταδίδουν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε συνάντηση με τον πρόεδρο της Μπενφίκα, Λουίς Φελίπε Βιέιρα, αλλά και τον μεγαλοατζέντη Ζόρζε Μέντες στην Μύκονο και συνδέουν το story και με τον Λόπες...
Η O' Jogo σε ρεπορτάζ της επανέφερε την πληροφορία πως ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει τον στόπερ Λισάντρο Λόπες, που ανήκει στην Μπενφίκα. Στο ρεπορτάζ της σημειώνει ότι ο Λουίς Φελίπε Βιέιρα, πρόεδρος της Μπενφίκα μαζί με τον Ζόρζε Μέντες έκαναν συνάντηση με τον κ. Μαρινάκη στην Μύκονο για να συζητήσουν για τις μεταγραφές των Ζοάο Καρβάλιο και Ντιόγκο Γκονσάλβες στην Φόρεστ. Οι Ίβηρες συνδέουν αυτήν την κουβέντα και με τον Λόπες και τον Ολυμπιακό, που όμως όπως έχουμε τονίσει ξανά είναι μία ακριβή περίπτωση στόπερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα