Ο Ολυμπιακός κάνει επαφές για την απόκτηση του Γιάκομπ

Ο Ολυμπιακός κάνει επαφές για την απόκτηση του Γιάκομπ

Ο Ολυμπιακός κάνει επαφές για την απόκτηση του Γιάκομπ

bet365

Ο Κλαούντιο Γιάκομπ - για του οποίου την περίπτωση έχετε διαβάσει ήδη στο Gazzetta - είναι ένας παίκτης για τον οποίο ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή κάνει επαφές για να τον κλείσει.
Μία ημέρα μετά ο Αργεντίνος δημοσιογράφος Νικόλας Μονταλά μετέδωσε την πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός κάνει διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του. Αναφέρει πως προς το παρόν δεν συνεχίστηκαν οι συζητήσεις γιατί υπήρξε διαφορά στο οικονομικό αλλά αφήνει να εννοηθεί ότι οι επαφές για την προσπάθεια του Ολυμπιακού για το deal θα συνεχιστούν. Ο Κλαούντιο Γιάκομπ που αν και Αργεντίνος έχει ισπανικό διαβατήριο είχε πέρυσι 19 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ. Με ύψος 1.81 μέτρα είναι ένα εξαροκτάρι, δηλαδή ένας τύπος ποδοσφαιριστή που ψάχνουν οι Πειραιώτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα