Παπαϊωάννου στο gazzetta.gr: «Εξωπραγματικό αυτό που γίνεται, συμφωνώ στη βάση της πρότασης του Απόλλωνα»

Παπαϊωάννου στο gazzetta.gr: «Εξωπραγματικό αυτό που γίνεται, συμφωνώ στη βάση της πρότασης του Απόλλωνα»

bet365

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μέσω του gazzetta.gr, τάσσεται υπέρ της πρότασης του Απόλλωνα, τονίζει πως ωστόσο χωρούν πάνω σ' αυτή βελτιώσεις και στέλνει μήνυμα προς όλες τις ομάδες για μια κοινή, βιώσιμη και μακροχρόνια λύση που θα αποσκοπεί στο κοινό συμφέρον και όχι στου καθενός ξεχωριστά.

Ο Απόλλων Σμύρνης παρουσίασε την πρότασή του για την αναδιάρθρωση της Super και της Football League κι ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Λαμία καλωσορίζει αυτήν την πρωτοβουλία μέσω του gazzetta.gr.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στάθηκε στο ότι η κάθε ΠΑΕ λειτουργεί για το ατομικό της συμφέρον, είναι ξεκάθαρος πως αυτό μπορεί να αποβεί ολέθριο για το ποδόσφαιρο και συστήνει να επικρατήσει η ομαδικότητα με σκοπό το κοινό καλό. Παράλληλα, τονίζει ότι από τα να παίρνει ψίχουλα, προτιμά να βάζει μόνος του τα χρήματα που απαιτούνται για να καλύπτει τη... χασούρα.

Για το πλάνο του Απόλλωνα Σμύρνης, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου είπε στο gazzetta.gr χαρακτηριστικά:

«Στη βάση του πλάνου του Απόλλωνα είμαστε σύμφωνοι, αν και κάποια σημεία του παίρνουν βελτίωση. Είναι όμως κάτι από το οποίο μπορείς να ξεκινήσεις και να χτίσεις κάτι, μπράβο στον Απόλλωνα γι αυτήν την ενέργειά του. Ο καιρός περνάει και δεν βλέπω καμία λύση. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που βρήκαν συμβόλαιο λόγω του ότι κοντά σε κάποιους "μεγάλους". Το ποδόσφαιρο πηγαίνει όλο και χειρότερα, πρέπει να κάτσουμε να βρούμε μία λύση που θα είναι και βιώσιμη και μακροχρόνια και δεν θα έχει ορίζοντα μόνο το "φέτος". Με μπαλώματα δεν βρίσκεται λύση. Πάντως, η πρόταση του Απόλλωνα με βρίσκει σύμφωνα και τονίζω ξανά ότι μπορεί να γίνουν βελτιώσεις πάνω σ' αυτήν».

Η ιστορία έχει δείξει ότι μεταξύ σας οι ομάδες δεν τα βρίσκετε και σε πιο απλά πράγματα, αυτό το πλάνο είναι ικανό να σας φέρει έστω πιο κοντά;

«Δεν ξέρω, τι να πω... Υπάρχουν ομάδες που κοιτάζουν τον εαυτό τους και δεν σκέφτονται πως μ' αυτόν τον τρόπο θα έρθει η καταστροφή και γι αυτούς. Πρέπει να έχουμε όλοι μια κοινή πορεία, φέτος μπορεί να εξασφάλισαν ένα συμβόλαιο αλλά του χρόνου δεν θα το έχουν πολύ πιθανόν ή θα το έχουν και θα είναι δέσμιοι κάποιων άλλων "μεγαλύτερων" ομάδων. Αυτό που γίνεται φέτος είναι εξωπραγματικό».

Η Λαμία πως κινείται;

«Εμείς κάνουμε τον προγραμματισμό μας κανονικά για όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, όποτε τελικά είναι αυτό. Η Λαμία δεν έχει ακόμη τηλεοπτικό, είναι η μεγάλη μας σκέψη αλλά κι αυτό να μην συμβεί η ομάδα μας θα κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα. Βάζουμε τόσα χρήματα στο ποδόσφαιρο, θα βάλουμε κι αυτό το πενιχρό ποσό που θέλουν να μας δώσουν για να καλυφθούν οι ανάγκες μας και όσο αντέξουμε. Όταν δεν βγαίνουμε άλλο θα πάμε και θα παραδώσουμε την ομάδα στο πρωτοδικείο. Πάντως, δεν θα πάρουμε τα ψίχουλα που θέλουν να μας δώσουν, ούτε θα ακολουθήσουμε κατευθύνσεις άλλες... Το ποδόσφαιρο το αδικεί η πολιτεία, ούτε του δίνει ποσοστά από το στοίχημα όπως θα έπρεπε. Είναι ολέθρια η αποτυχία για το ποδόσφαιρο όταν όταν ο καθένας δρα με βάση τον εαυτό του.

Η NOVA πέτυχε φέτος μια έκπτωση, εύχομαι να είναι για το καλό του ποδοσφαίρου αλλά πιστεύω ότι δεν θα είναι έτσι. Από την άλλη θα πει κάποιος γιατί να δείξει ένα υποτιμημένο προϊόν, αλλά έτσι όπως πάει γίνει ακόμα πιο υποτιμημένο. Κάνουμε υπομονή, πιστεύω μέσα στις επόμενες μέρες να γίνει και ένα συμβούλιο για να δούμε τι θα κάνουμε».

Οι ομάδες δεν έχετε τηλεοπτικό συμβόλαιο, έχετε τη δυνατότητα να μπλοκάρετε την έναρξη του πρωταθλήματος. Είστε υπέρ;

«Εγώ είμαι αποφασισμένος να προβώ σε κάθε νόμιμο τρόπο. Δεν ξέρω το κατά πόσο είναι αυτό νόμιμο, έπρεπε να είμαστε 16 ομάδες σ' αυτό και όχι 6. Δεν είναι λύση να μπλοκάρουμε την έναρξη του πρωταθλήματος πάντως. Είναι σα να κλείνει την Εθνική Οδό κάποιος... Τονίζω ξανά πως πρέπει να βρεθεί μια σοβαρή, βιώσιμη και μακροχρόνια λύση για το καλό όλων. Το θέμα, ξέρετε, δεν είναι να πάρει 2,5 - 3 εκ. ευρώ τη μία χρονιά αλλά το πως θα τα διαχειριστείς αυτά, πως θα χτίσεις πάνω σ' αυτά και πως θα γίνουν οι απαραίτητες διαμορφώσεις για να βελτιώνεται το προϊόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα