«Καταθέτει πρόταση για Βράνιες η Άντερλεχτ»

Δημήτρης Βέργος
«Καταθέτει πρόταση για Βράνιες η Άντερλεχτ»

bet365

Σύμφωνα με τα βελγικά δημοσιεύματα η Άντερλεχτ θα κινηθεί άμεσα για τον Όγκνιεν Βράνιες, καταθέτοντας επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ.

Μεσοβδόμαδα η βελγική εφημερίδα Het Nieuwsblad επανέφερε το θέμα Βράνιες για την Άντερλεχτ. Άλλωστε η περίπτωση του Βόσνιου στόπερ της Ένωσης είχε απασχολήσει τους «μοβ» σοβαρά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σήμερα, η ίδια εφημερίδα αναφέρει πως η Άντερλεχτ σκοπεύει να κάνει άμεσα επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ για τον Βράνιες, ο οποίος μάλιστα αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού της ομάδας, Χάιν Βανχάεζμπρουκ.

Παίζετε στα Διεθνή Φιλικά & κερδίζετε* στο Παγκόσμιο Κύπελλο! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Όσον αφορά το ύψος της πρότασης, τονίζεται πως για τη μεταγραφή του Βράνιες η Άντερλεχτ θα χρειαζόταν να δαπανήσει 2 εκατομμύρια ευρώ.

Οι «μοβ» βρίσκονται στην αναζήτηση ενός ικανού στόπερ θέλοντας να καλύψουν το κενό που άφησε ο Ούρος Σπάιτς έπειτα από τη μεταγραφή του στην Κράσνονταρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα