611.000 χρωστάει η ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη!

611.000 χρωστάει η ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη!

Νίκος Αθανασίου
611.000 χρωστάει η ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη!

bet365

Μετά από έλεγχο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου διαπιστώθηκε πως η ΠΑΕ είχε συμφωνήσει με τον Ερασιτέχνη να αποπληρώσει χρέος 611.000 ευρώ σε πέντε χρόνια!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έκανε την δική του έρευνα και από αυτή προκύπτει πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οφείλει στον Ερασιτέχνη 611.000 ευρώ και χαρακτηριστικά έλεγε στους συνεργάτες του πως: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει αφήσει χρέος 611.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη, το οποίο ρύθμισε να πληρώσει σε 60 δόσεις σε πέντε χρόνια άτοκα»!

Δανία - Μεξικό με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αυτό έρχεται να προστεθεί σε διάφορες καταγγελίες για θέματα κακοδιαχείρισης και διαφόρων οφειλών που υπάρχουν στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό κι όπως φαίνεται μέρα με τη μέρα θα βγαίνουν προς τα έξω και περισσότερα τέτοια θέματα που έφεραν την «μάνα του λόχου» στο σημείο που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα