Η ανακοίνωση του Ατρόμητου για την παραμονή Γιαννούλη

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου για την παραμονή Γιαννούλη

Νίκος Μαρούδας
Η ανακοίνωση του Ατρόμητου για την παραμονή Γιαννούλη

bet365

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι τηρείται η συμφωνία για την παραμονή του Δημήτρη Γιαννούλη με δανεισμό για τον επόμενο χρόνο. Τι είπε ο παίκτης.
Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:
Σε ισχύ παραμένει η συμφωνία της ΠΑΕ Ατρόμητος με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το δανεισμό του Δημήτρη Γιαννούλη μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Ο Γιαννούλης πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά με την ομάδα μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο αφού αναδείχθηκε πρώτος σε ασίστ (8) στην Superleague και ως ένας από τους κορυφαίους αριστερούς μπακ της χρονιάς. Η οικογένεια του Ατρόμητου είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη με την τήρηση της συμφωνίας για τη συνέχιση του δανεισμού και την παραμονή του Δημήτρη Γιαννούλη στην ομάδα.
Με την οριστικοποίηση της συμφωνίας ο Γιαννούλης δήλωσε: «Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που θα παραμείνω στον Ατρόμητο αφού θέλω να συνεχίσουμε την εξαιρετική πορεία που κάναμε την περσινή χρονιά και να αγωνιστώ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα ώστε να κάνουμε τον κόσμο μας ευτυχισμένο μέσα από τις επιτυχίες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα