Απαλλάχθηκε ο Δώνης στη δικαστική διαμάχη με ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Απαλλάχθηκε ο Δώνης στη δικαστική διαμάχη με ΠΑΟΚ

bet365

Ο Γιώργος Δώνης απαλλάχθηκε ύστερα από πέντε χρόνια από τις κατηγορίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για συκοφαντική δυσφήμηση, μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο των Θεσσαλονικέων.

Από το 2013 κρατούσε η δικαστική διαμάχη του Γιώργου Δώνη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έπειτα από την αποχώρησή του από τον «Δικέφαλο του Βορρά». Τότε ο σύλλογος είχε καταθέσει αγωγή εις βάρος του Έλληνα τεχνικού για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος ανώνυμης εταιρίας με αφορμή όσα είχε αναφέρει σε εξώδικο ο πρώτος τον Απρίλιο εκείνου του έτους.

Τότε είχαν καταθέσει από πλευράς ΠΑΟΚ ο τότε πρόεδρος Ζήσης Βρύζας, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κυριάκος Κυριάκος και ο πρώην σύμβουλος του Ιβάν Σαββίδη, Γκέρμαν Τσιτσιακόφ (εγγράφως).

Το Β΄Μονομελές πλημμελειοδικείο απάλλαξε την Παρασκευή (8/6) τον -όπως όλα δείχνουν- νέο τεχνικό του Παναθηναϊκού μετά την απολογία του, με την «κόντρα» των δυο πλευρών να παίρνει τέλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα