Ανακοίνωσε Φριουί η ΑΕΛ (pic)

Ανακοίνωσε Φριουί η ΑΕΛ (pic)

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Φριουί η ΑΕΛ (pic)

bet365

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ είναι και με τη βούλα ο Σαμί Φριουί με τους «βυσσινί» να ανακοινώνουν την απόκτηση του Αλγερινού επιθετικού για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η απόκτηση του Σαμί Φριουί από την ΑΕΛ πήρε κι επίσημη μορφή. Ο Αλγερινός επιθετικός είχε συμφωνήσει σε όλα για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και αυτό που απέμενε ήταν η ανακοίνωση. Αυτό έγινε την Παρασκευή με τους «βυσσινί» να ανακοινώνουν την συμφωνία για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα παρουσία των μάνατζερ του υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ ο αλγερινός ποδοσφαιριστής Samy Frioui.

Η διάρκεια του συμβολαίου του είναι 3 χρόνια και ο Samy Frioui πριν έλθει στην ΑΕΛ αγωνίστηκε τόσο στην πρωταθλήτρια Αλγερίας Alger, όσο και στις El Harrach, Bejaia και Blida.

Κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της Blida αναδείχθηκε 3ος σκόρερ του αλγερινού πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας 17 γκολ σε 32 αγώνες, έχοντας και 2 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα