Η ελπίδα υπάρχει ακόμα για Μολέδο στον Ολυμπιακό...

Η ελπίδα υπάρχει ακόμα για Μολέδο στον Ολυμπιακό...

Η ελπίδα υπάρχει ακόμα για Μολέδο στον Ολυμπιακό...

bet365

Παρότι το τελευταίο διάστημα είχε προκύψει νέος κύκλος δυσκολιών στην υπόθεση Μολέδο πηγές από τη Βραζιλία εξακολουθούν να δίνουν πιθανότητες στον Ολυμπιακό για ένα τελικό deal.
Δεν έχει... σβήσει οριστικά η ελπίδα για να πιάσει Λιμάνι ο Ροντρίγκο Μολέδο. Πηγές από τη Βραζιλία συνεχίζουν να θεωρούν πως μπορεί να προχωρήσει και να κλείσει η συμφωνία για τον έμπειρο σέντερ μπακ που έτσι και αλλιώς εξαρχής ήταν ένας βασικός στόχος για την άμυνα του Ολυμπιακού.
Από τον πειραϊκό σύλλογο πάντως τις προηγούμενες ημέρες είχαν... χαμηλώσει πολύ το θέμα μιλώντας για δεδομένες δυσκολίες ενώ τις τελευταίες ημέρες δεν υπήρξε κάποια σχετική αναφορά. Όπως και να έχει πάντως εξελίξεις προβλέπεται να προκύψουν σύντομα. Έτσι και αλλιώς οι Πειραιώτες συνεχίζουν να θέλουν τουλάχιστον δύο στόπερ για του χρόνου...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα