Πλιάτσικας: «Να έχουμε καλή χρονιά»

Gazzetta team
Πλιάτσικας: «Να έχουμε καλή χρονιά»

bet365

Ο νέος αμυντικός της Λαμίας αναφέρθηκε στην επόμενη σεζόν και όχι μόνο
Για τη νέα σελίδα που γύρισε στην καριέρα του καθώς θα συνεχίσει στη Λαμία, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο Βασίλης Πλιάτσικας στον Arena FM.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το νέο σταθμό στην καριέρα του στη Λαμία:
«Ευελπιστώ να έχουμε υγεία, μια καλή χρονιά και να πάμε καλά».
Για τον Πλατανιά:
‘Ήταν μία δύσκολη χρονιά με αρκετά εξωαγωνιστικά θέματα τα οποία είχαν επιπτώσεις και στην ομάδα, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κρατηθούμε στην κατηγορία και αυτό σε πολλά θέματα όχι αγωνιστικά».
Για το πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε:
«Μέχρι τελευταία στιγμή ήταν ανταγωνιστικό , ήταν αμφίρροπο μέχρι το τέλος, αν δεν είχαν γίνει αυτά τα σκηνικά με τον ΠΑΟΚ ίσως ήταν η ομάδα που θα έπαιρνε το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ έδειξε μια σοβαρότητα και μια σταθερότητα σε σχέση με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ , με τα γεγονότα και με έλλειψη ενός Παναθηναϊκού και δίκαια στο τέλος η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα».
Αν στον ΠΑΟΚ δεν αφαιρούνταν βαθμοί, θα έπαιρνε το πρωτάθλημα:
«Έτσι πιστεύω κι εγώ…»
Για το διάστημα που έπαιξε στη Σάλκε και είχε συμπαίκτη τον Πούκι:
«Είναι φορ περιοχής, δεν είναι κλασσικός σέντερ φορ που θα τρέξει , θα κυνηγήσει , θα πιέσει απλά όταν του δοθεί η ευκαιρία στη μεγάλη περιοχή έχει πολύ εύκολα το γκολ. Δεν υπάρχει κάποιος παρόμοιος ποδοσφαιριστής, για μένα είναι το πόσο θα μπορεί να πιάσει στην Ελλάδα, γιατί οι παίκτες που έρχονται από το εξωτερικό και δεν είναι γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας ή θα πιάσουν ή καθόλου. Σ’ αυτόν αν και δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής στη Σάλκε, όποτε του δόθηκε η ευκαιρία, σκόραρε. Στο πρωτάθλημα της Δανίας πήγε πολύ καλά. Ο ΠΑΟΚ είναι διαφορετική ομάδα με την Μπρόντμπι, έχει πίεση , θα έχει το βάρος του σκοραρίσματος και θα εξαρτηθεί από τον ίδιο πώς θα διαχειριστεί την πίεση. Έχει πολύ καλή ευχέρεια στο σκοράρισμα και αυτό είναι το καλύτερο για έναν επιθετικό. Όποτε του δοθεί ευκαιρία, δεν τη χάνει, έχει καλή αίσθηση του γκολ, το «μυρίζει» που λέμε.
Δεν έχει χαρακτηριστικό τρόπο, ή με σουτ ή με το κεφάλι, όταν έχει την ευκαιρία θα το κάνει με οποιοδήποτε τρόπο».
Αν μοιάζει με τον Πρίγιοβιτς:
«Δεν έχει καμία σχέση, ο Πρίγιοβιτς είναι φορ περιοχής αλλά είναι πιο βαρύ σέντερ φορ σε σχέση με τον Πούκι που είναι πιο γρήγορος και ψάχνει τη μπάλα».
Για το αν μπορούν Πρίγιοβιτς και Πούκι να είναι μαζί στην ενδεκάδα:
«Εξαρτάται από το σύστημα που θα παίξει ο ΠΑΟΚ, πόσο θα θέλει το γκολ για να το κυνηγήσει με δύο. Έχει άλλο στιλ ο Πρίγιοβιτς. Όταν θα χρειαστεί να έχεις το βάρος στην επίθεση, αυτό θα εξαρτηθεί από τον ίδιο πως θα το διαχειριστεί σωστά».
Για τον Πούκι και αν είναι σωστή επιλογή για τον ΠΑΟΚ:
«Αυτό δεν το ξέρει κανείς, αν δούμε πρώτα. Έχουν ποδοσφαιριστές με καλές περγαμηνές που δεν ακούμπησαν και άλλοι που διέπρεψαν».
Για τη νέα σεζόν:
«Θεωρώ ότι θα είναι πολύ καλύτερο το πρωτάθλημα από πέρσι γιατί και ο Παναθηναϊκός θα δυναμώσει σε σχέση με πέρσι με την έλευση του νέου ιδιοκτήτη λογικά, είναι ο ΟΦΗ και ο Άρης που μόνο με τη δυναμική του κόσμου θα το βγάλουν στο γήπεδο και θα ενισχυθούν σημαντικά».
Στην κορυφή ποια ομάδα, εκτιμάς ότι θα είναι:
«Οι μεγάλες ομάδες γι’ αυτό λέγονται μεγάλες γιατί έχουν στόχο το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός που πρωταγωνιστεί και έχασε το πρωτάθλημα δε θα παρουσιαστεί όπως πέρσι».
Για τον ΠΑΟΚ:
«Είχε την τύχη να μην έχει πολλά παιχνίδια, πέρσι. Φέτος, ήδη ξέρουν τι βάρος θα δώσουν , στο πρωτάθλημα, σε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ ή στο Γιουρόπα».
Για τον Χατσερίδη:
«Δύο φορές αναμετρηθήκαμε, η μία ήταν στα προκριματικά του παγκοσμίου, Ελλάδα -Ουκρανία είναι παίκτης πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, δυνατό κορμί αλλά είναι όμως λίγο αργός και έχει προβλήματα στην πλάτη, στις μονομαχίες τις έχει 100%. Είναι παρόμοιο σκαρί σε στιλ με το Βαρέλα αλλά ο Βαρέλα έχει πιο καλό παιχνίδι με τη μπάλα αλλά όχι ίδια ποιότητα με τους Κρέσπο και Μαλεζά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα