Ο Μάριν προτιμάει τον Ολυμπιακό και όχι τον Ερ. Αστέρα...

Ο Μάριν προτιμάει τον Ολυμπιακό και όχι τον Ερ. Αστέρα...

Ο Μάριν προτιμάει τον Ολυμπιακό και όχι τον Ερ. Αστέρα...

bet365

Ο Μάρκο Μάριν σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μετέφερε προς τους ανθρώπους του Ερ. Αστέρα πως τον τιμάει η προσφορά τους αλλά ότι θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό...

Στο διάστημα της παραμονής του στο Βελιγράδι ο Μάριν είχε επαφή με στελέχη του Ερ. Αστέρα. Ο σέρβικος σύλλογος δεν είχε την δυνατότητα να καλύψει τα... θέλω του Ολυμπιακού αλλά έκανε μία πολύ καλή προσφορά για ετήσιο συμβόλαιο στον διεθνή Γερμανό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Σερβία ο Μάρκο Μάριν ευχαρίστησε θερμά τους ανθρώπους του Ερ. Αστέρα αλλά τους τόνισε πως θεωρεί πως δεν ήρθε ακόμα η ώρα να πάει στην Σερβία και ίσως το κάνει σε 2 με 3 χρόνια. Τους τόνισε δε ότι προτιμάει να μείνει στον Ολυμπιακό, κάτι που παραμένει αβέβαιο. Φαίνεται πως αυτή η υπόθεση θα τραβήξει και άλλο, ωστόσο το καλό είναι πως Ολυμπιακός και Μάριν έχουν καλές σχέσεις και ότι χρειαστεί θα δρομολογηθεί για να γίνει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα