Σπανός: «Ο Σόουζα είναι από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ελλάδα»

Σπανός: «Ο Σόουζα είναι από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ελλάδα»

Σπανός: «Ο Σόουζα είναι από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ελλάδα»

bet365

Ο Δημήτρης Σπανός αναφέρθηκε στην παραμονή του Ούγκο Σόουζα στον Άρη αλλά και στη σοφή επιλογή της διατήρησης του βασικού κορμού.

Bet royale* Ποιος θα επιβιώσει; Έπαθλο 10,000€! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Ο πρώην προπονητής των «κίτρινων» παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ Metropolis 95.5 και αναφερόμενος στον Ούγκο Σόουζα εκτίμησε ότι είναι από τους καλύτερους στην Ελλάδα. «Ο Ούγκο θέλει πολύ να μείνει στον Άρη. Είναι μια ομάδα που την αγάπησε και θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει και στη Super League. Και ο Καρυπίδης έδειξε ότι τον ήθελε. Έριξαν νερό στο κρασί τους και πράξανε σωστά γιατί για μένα, ο Ούγκο είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς που υπάρχουν στην Ελλάδα. Θα είναι ένας από τους κορυφαίους της Σούπερ Λιγκ και θα το δείτε αυτό στην πορεία», είπε και ρωτήθηκε για τη διαφαινόμενη παραμονή του Βαγγέλη Πλατέλλα.

«Ο Βαγγέλης είναι ένα παιδί με φιλοδοξία. Έκανε πολλά βήματα πίσω ερχόμενος σε μια ομάδα Β’ Εθνικής και με ελάχιστα χρήματα για να κάνει βήμα μπροστά. Έδειξε την αξία του, είναι ένας σουπερλιγκάτος ποδοσφαιριστής θα κάνει ίσως και την υπέρβαση αλλά κυρίως στην άκρη όχι εκεί που τον έβαζα εγώ», απάντησε.

Ερωτηθείς για το πώς θα λειτουργούσε στην περίπτωση που ήταν στη θέση του Πάκο Ερέρα, είπε: «Ο Πάκο Ερέρα είναι άξιος προπονητής, με μεγάλη πείρα και πιστεύω θα κάνει το καλύτερο. Το βασικό είναι να δει ποιοι έπαιξαν τα περισσότερα λεπτά και μετά να αποφασίσει. Ένα άλλο παιδί που πρέπει να προσεχθεί είναι ο Μπαργκάν γιατί μπορεί να δώσει πράγματα αλλά μέσα σε ένα καλούπι».

Ο Δημήτρης Σπανός ρωτήθηκε για τον Θόδωρο Καρυπίδη αλλά και σε κινήσεις στις οποίες πρέπει να προχωρήσει στο άμεσο μέλλον. «Να μπορέσει να βάλει σε σειρά τα πράγματα και στο τέλος να είναι στο μηδέν. Πρέπει η ομάδα να είναι μια εταιρεία που θα είναι σε μηδενική βάση τα χρέη της και να είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα στη Super League», απάντησε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα