«Ξανά για Βράνιες η Άντερλεχτ»

«Ξανά για Βράνιες η Άντερλεχτ»

Δημήτρης Βέργος
«Ξανά για Βράνιες η Άντερλεχτ»

bet365

Δημοσίευμα από το Βέλγιο φέρνει ξανά στο προσκήνιο την περίπτωση του αμυντικού της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες για την Άντερλεχτ.

Πορτογαλία - Αλγερία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Μπερνάρντο Σίλβα σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η Άντερλεχτ είχε προσπαθήσει πολύ για την απόκτηση του Βόσνιου στόπερ, ωστόσο η Ένωση σε καμία περίπτωση δεν ήταν διατεθειμένη να τον δώσει εύκολα. Ο Βράνιες έμεινε στο ρόστερ και πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2019 και ήδη υπάρχει πλάνο για την ανανέωσή του.

Σύμφωνα με τον βελγικό Τύπο, πάντως, το όνομα του Βράνιες παραμένει ψηλά στη λίστα της Άντερλεχτ, η οποία είναι πιθανό να ξανακάνει κίνηση την καλοκαιρινή περίοδο που διανύουμε. Όπως υποστηρίζει η Het Nieuwsblad, ο Βόσνιος στόπερ της ΑΕΚ αρέσει πολύ στον τεχνικό της Άντερλεχτ, Χάιν Βανχάεζμπρουκ, ο οποίος έχει ενημερώσει τη διοίκηση του βελγικού συλλόγου για την υλοποίηση της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Μάλιστα στην Άντερλεχτ δείχνουν αποφασισμένοι να επιστρέψουν δυναμικά στη διεκδίκηση του Βράνιες καθώς φαίνεται να είναι ο παίκτης που θέλει συγκεκριμένα ο 54χρονος Βέλγος προπονητής των «μοβ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα