«Άκαιρη η συζήτηση για τις μεταγραφές»

«Άκαιρη η συζήτηση για τις μεταγραφές»

Νίκος Αθανασίου
«Άκαιρη η συζήτηση για τις μεταγραφές»

bet365

«Φρένο» στα σενάρια για τις μεταγραφές θέλησαν να βάλουν στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως έχουν προτεραιότητα άλλα θέματα αυτή την περίοδο.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να αποκτήσει μόνο όσους Έλληνες ποδοσφαιριστές κάτω των 23 επιθυμεί(και έναν άνω των 23 ανεξάρτητα από το διαβατήριό του) και το τελευταίο διήμερο... παρέλασαν σχεδόν όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές που έκαναν καλή χρονιά στην Σούπερ Λιγκ ως υποψήφιοι στόχοι του «τριφυλλιού». Όπως είναι λογικό, στο «πράσινο στρατόπεδο» προσπάθησαν να ρίξουν τους τόνους και το απόγευμα της Τετάρτης, έλεγαν χαρακτηριστικά το εξής:

«Δεν υπάρχει τώρα καμία εξέταση μεταγραφικών στόχων. Είναι άκαιρο όταν υπάρχουν ακόμα ανοιχτά άλλα θέματα».

Από κει και πέρα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει τελειώσει και τυπική η πρόσληψη του Γιώργου Δώνη και των συνεργατών του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα