Ο Γαρουφαλιάς... δυναμώνει κι άλλο τον άξονα του Ατρόμητου!

Ο Γαρουφαλιάς... δυναμώνει κι άλλο τον άξονα του Ατρόμητου!

Νίκος Μαρούδας
Ο Γαρουφαλιάς... δυναμώνει κι άλλο τον άξονα του Ατρόμητου!

bet365

Η πρώτη μεταγραφή της ομάδας έκπληξης του περσινού πρωταθλήματος είναι ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς, ο οποίος έρχεται στο Περιστέρι ώστε να δυναμώσει ακόμα περισσότερο τον άξονα της ομάδας του Νταμίρ Κάναντι.

Εδώ κι αρκετούς μήνες είναι γνωστό πως ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς είχε φτάσει σε συμφωνία με τον Ατρόμητο, με την επίσημη ανακοίνωση να έρχεται την Τρίτη. Με αυτή την κίνηση πλέον ο Νταμίρ Κάναντι έχει κλείσει όλες τις θέσεις στον άξονα, εφόσον φυσικά δεν υπάρξει κάποια πώληση από τους ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές.

Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς, Γαρουφαλιάς θα υπολογίζονται για τα χαφ, ενώ στην ίδια θέση μπορούν να αγωνιστούν και οι Βασιλακάκης, Ούμπιδες οι οποίοι όμως υπολογίζονται για πιο μπροστά. Πάμε όμως να δούμε με ποιον τρόπο ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς έρχεται για να κάνει ακόμα πιο σφιχτό τον άξονα του Ατρόμητου.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικός κι ως κεντρικος χαφ. Η περσινή χρονιά του με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν και η καλύτερη της καριέρας του. Αγωνίστηκε 21 φορές με τον Άγιαξ της Ηπείρου, σημειώνοντας και ένα τέρμα. Τα στοιχεία εκείνα που έκαναν τους ανθρώπους του Ατρόμητου να κινηθούν αστραπιαία και να τον κάνουν δικό τους, ήταν οι πολύ καλές τοποθετήσεις του, οι σωστές μεταβιβάσεις της μπάλας, το δυνατό του σουτ, αλλά και το γεγονός πως έχει καλά κοψίματα.

Ο 25χρονος μέσος, έχει περάσει όμως και δύσκολη περίοδο στην καριέρα του... Το 2015, στο ντεμπούτο του στη Σούπερ Λιγκ με τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, υπέστη ολική ρήξη προσθίου χιαστού κι έμεινε εκτός δράσης για όλη την σεζόν. Την περίοδο 2015/16 επέστρεψε περίπου στη μέση της χρονιάς στην δράση και κατέγραψε 12 συμμετοχές δείχνοντας να έχει ξεπεράσει για τα καλά τον τραυματισμό του. Αυτός ο σοβαρός τραυματισμός δεν τον ταλαιπώρησε ποτέ ξανά, αφού και την σεζόν 2016/17 αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια βγάζοντας και 2 ασίστ.

Στον Ατρόμητο ξέρουν πως έχουν κάνει μια πολύ καλή επιλογή. Θεωρούν πως ήταν ένας ποδοσφαιριστής που έλειπε από το ρόστερ και πως μαζί με τους Μάντσον Μπουσουλάτζιτς μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο στο κέντρο. Άλλωστε από τον ΠΑΣ Γιάννινα όλοι μιλούν με εξαιρετικά λόγια για τον ποδοσφαιριστή Γαρουφαλιά.

Φυσικά το ίδιο συμβαίνει και για τον άνθρωπο Ηρακλή. Γεννημένος την 1η Μαΐου 1993, ο Γαρουφαλιάς βλέπει τον Ατρόμητο ως μια μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο να κάνει το επόμενο βήμα της καριέρας του. Σίγουρα τόσο ο ίδιος όσο και ο Ατρόμητος μπορούν να κερδίσουν πολλά ο ένας από τον άλλον κάτι που γνωρίζουν και οι δύο πλευρές, γι' αυτό άλλωστε συμφώνησαν να συνεργαστούν από τον περασμένο χειμώνα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα